Een diversiteit aan certificeringen

Certificeringen Bouw, Installatie & Infrastructuur

Wat zijn de meest gevraagde certificeringen en waarom? Je leest het hier.

Offerte aanvragen Spoedtraject

Jouw certificeringen goed op orde

Als bedrijf in de branche bouw, installatie en infrastructuur dien je je aan regels en veiligheidseisen te houden. Dat is logisch, want er komt veel bij kijken. De veiligheid van medewerkers, de precisie in de werkzaamheden, het eindresultaat voor de opdrachtgever en je kunt als bedrijf zijnde het verschil maken op het gebied van milieu en duurzaamheid. Opdrachtgevers vragen daarom steeds vaker om certificeringen. Die tonen namelijk aan dat je voldoet aan de kwaliteits- en veiligheidseisen.

Kwaliteit, Arbo & Veiligheid en Milieu & Duurzaamheid spelen een centrale rol in jouw branche. Populaire certificeringen zijn hierbij: ISO 9001 (kwaliteitsmanagement), VCA (Arbo & veiligheid) en ISO 14001 (milieu & MVO).

Snelle certificering nodig?

Vereiste certificeringen in de bouw & spoedtrajecten

De normen worden veelal ingezet vanwege vereisten bij opdrachtgevers of deelname aan aanbestedingen. In de bouw vraagt men vaak een combinatie van meerdere normen in verband met strenge kwaliteits-, veiligheids- en milieueisen.

Heb je op korte termijn één of meerdere certificeringen nodig voor een aanbesteding of om een opdracht aan te nemen? Vraag een spoedtraject aan zodat je de opdracht niet aan je voorbij hoeft te laten gaan.

Spoedtraject aanvragen
Bouw, installatie & infrastructuur

Voordelen certificering

Door bedrijfscertificeringen in de bouw, installatie en infrastructuur profiteer je van meer voordelen dan enkel het voldoen aan de vereisten. Je beperkt risico’s binnen het bedrijf waardoor de kans op ongevallen minder groot wordt, je verkleint de CO2-uitstoot van jouw bedrijf en medewerkers gaan bewuster handelen. Ook financieel gezien kent het voordelen om jouw organisatie te laten certificeren. Meer weten over de voordelen? Je leest ze hier:

Ontzorging bij bouw-certificeringen

We geloven in langdurige samenwerkingen en een volledige ontzorging. Daarom werken wij op basis van een leasecontract. Dit betekent geen eenmalige grote investering, maar een vast en betaalbaar bedrag per maand. Een certificering houdt namelijk niet op nadat je hem binnen hebt. Ook na certificering blijven we organisaties ondersteunen en adviseren.

Ons Organisatiesysteem helpt hierbij. Bij een samenwerking zorgen we ervoor dat we jou zoveel mogelijk werk uit handen nemen. Geen hoge workload en dagenlange interviews, maar wij regelen alles voor je. Je ontvangt zelfs een advies inclusief offertes voor een externe auditor. Jij hoeft alleen te kiezen.

Het Organisatiesysteem biedt na certificering houvast voor verdere bedrijfsverbetering. In het overzichtelijke dashboard zie je visueel de aandachtspunten (als die er zijn). Actiepunten kun je binnen het systeem toekennen aan medewerkers en alle documenten staan centraal in de online omgeving. Hercertificering nodig? Doordat alles centraal staat en we jouw Organisatiesysteem up-to-date houden, kost dit aanzienlijk minder tijd.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wij begeleiden jou van A tot Z, gedurende het hele proces, én daarna. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en wij nemen binnen 24 uur contact met je op. We plannen graag een gesprek met je in om kansen voor jouw organisatie te bespreken.

Naam(Vereist)
Betreft
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Bekijk voor welke bedrijven in de branche Bouw, installatie & infrastructuur wij werken

Klanten uit deze branche