VCA bedrijfscertificering behalen

Een VCA certificaat geeft aan dat u als aannemer voldoet aan de VCA richtlijnen. U werkt veilig, gezond en met ook voor het milieu. Steeds vaker geven opdrachtgevers de voorkeur aan bedrijven die volgens de VCA richtlijnen gecertificeerd zijn.

Heeft u met spoed een VCA bedrijfscertificering nodig? Vraag dan direct een VCA spoedcertificering aan. Bij een spoedtraject zorgen we ervoor dat uw organisatie zo min mogelijk belast wordt.

Uniek online managementsysteem voor VCA-bedrijfscertificering

Bij een certificering is het belangrijk dat u uw processen vastlegt en waar nodig blijft bijwerken. Wij hebben een online managementsysteem ontwikkelt die dit proces overzichtelijker voor u maakt en daardoor makkelijker te beheren is. Het systeem is op zowel desktop, tablet als mobiele apparaten te beheren en toont u een real-time dashboard met daarin o.a. uw aandachtspunten. Tijdens offerte- en adviesgesprekken geven we een realtime demo van het systeem.

Wat kost een VCA-bedrijfscertificering?

Wij geloven niet in uurtje-factuurtje of eenmalige samenwerkingen, maar in samenwerkingen op de lange termijn. Onze adviseurs leren uw bedrijf kennen en andersom. Omdat u uw certificeringen regelmatig dient bij te werken en uw processen up-to-date moet houden, werken wij met lease-contracten. Het voordeel? Geen eenmalige hoge kosten, een maandelijks betaalbaar bedrag, continu ondersteuning en een managementsysteem wat voldoet aan de eisen.

Meer weten een VCA-bedrijfscertificering?

Wilt u eerst meer inhoudelijke informatie over een VCA-bedrijfscertificering? Dan zijn onderstaande artikelen wellicht iets voor u.

Stuur mij een demo-account voor jullie online systeem Vraag aan