VCA bedrijfscertificering

Bedrijfscertificering wordt steeds belangrijker. Opdrachtgevers geven steeds vaker de voorkeur aan zaken doen met bedrijven die volgens de VCA richtlijnen gecertificeerd zijn. Bedrijven zonder VCA bedrijfscertificering worden regelmatig uitgesloten bij aanbestedingen of leveranciersselecties. Daarom is het van groot belang om uw VCA certificaat te halen en te behouden. Adviesbureau Organisatiesysteem zorgt voor begeleiding bij het halen en behouden van uw VCA certificaat.

Wat houdt de VCA bedrijfscertificering in?

VCA is eigenlijk een afkorting van een afkorting. De V staat voor VGM (Veiligheid, Gezondheid en Milieu), de C voor Checklist en de A voor Aannemers. Kortgezegd bewijst het halen van een VCA certificaat dat u als aannemer voldoet aan de VCA richtlijnen. U werkt veilig, gezond en met oog voor het milieu. Bovendien doet u er alles aan om deze aspecten in uw dagelijkse werkzaamheden nog verder te verbeteren. Dit alles bewijst de VCA bedrijfscertificering, dus het is verstandig om dit certificaat onder onze begeleiding te halen.

Snel uw VCA behalen met onze professionele begeleiding

Vraagt een opdrachtgever om een VCA certificering? Dan wilt u zo snel mogelijk aan de VCA richtlijnen voldoen. Adviesbureau Organisatiesysteem helpt u met het opstellen en inrichten van een online managementsysteem, zodat u op kunt gaan voor VCA bedrijfscertificering. In dit online systeem beheert u al uw processen en formulieren in één online omgeving. Ook staat beschreven op welke wijze uw bedrijf voldoet aan de VCA richtlijnen. Wij zorgen dat uw systeem altijd up-to-date is, zodat u probleemloos uw certificaat behaalt en behoudt.

Wij verzorgen ook het behoud van uw certificaat

Als uw VCA systeem gereed is, kunt u via ons de certificering aanvragen bij een CI (certificerende instantie). Ook na het behalen van uw VCA certificaat kunt u rekenen op onze begeleiding. Zo houden we onder andere het online systeem up-to-date. Op die manier verouderen de gegevens niet en bent u altijd klaar voor de volgende stap.

Betaalbare manier om uw VCA bedrijfscertificering te behalen

Omdat het behalen van VCA bedrijfscertificering niet goedkoop is, kunt u als aannemer bij ons per maand betalen, zolang u gebruik maakt van ons systeem. Wilt u meer informatie of juist direct aan de slag? We zijn te bereiken via 0318 – 505 750, info@organisatiesysteem.nl of vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Een adviesgesprek aanvragen

Stuur mij een demo-account voor jullie online systeem Vraag aan