VCA certificering

Opdrachtgevers willen steeds vaker liever zaken doen met bedrijven die VCA gecertificeerd zijn. Bedrijven zonder VCA certificering worden regelmatig uitgesloten bij aanbestedingen of leveranciersselecties. Daarom is het van groot belang om uw VCA-certificering op orde te hebben.

Wat houdt de VCA norm in?

VCA is eigenlijk een afkorting van een afkorting. De V staat voor VGM (Veiligheid, Gezondheid en Milieu), de C voor certificaat en de A voor Aannemers.

Kortgezegd is een VCA certificaat dus een certificaat dat bewijst dat u als aannemer voldoet aan de eisen van de VCA norm. U werkt veilig, gezond en met oog voor het milieu. Bovendien doet u er alles aan om deze aspecten in uw dagelijkse werkzaamheden nog verder te verbeteren.

Lees meer over de VCA norm >>

Waarom een VCA-certificering?

Steeds meer opdrachtgevers willen liever zaken doen met VCA gecertificeerde bedrijven. Niet-gecertificeerde bedrijven worden regelmatig uitgesloten bij aanbestedingen of leveranciersselecties. Daarom is het van belang om uw VCA-certificering te behalen én te behouden.

Snel uw VCA behalen

Vraagt een opdrachtgever om een VCA certificering? Dan wilt u zo snel mogelijk aan de VCA normen voldoen. Adviesbureau Organisatiesysteem helpt u met het opstellen en inrichten van een online managementsysteem, zodat u op kunt gaan voor certificering.

VCA online systeem

De vastlegging van uw bedrijfsprocessen bieden wij aan middels een online systeem. Hierin beheert u al uw processen en formulieren in één online omgeving. Ook staat beschreven op welke wijze uw bedrijf voldoet aan de VCA norm. Wij zorgen dat uw systeem altijd up-to-date is, zodat u probleemloos uw certificaat kunt behalen en behouden.

Probeer 14 dagen gratis >>

Per maand betalen

Als uw beheersysteem gereed is, kunt u via ons de certificering aanvragen bij een auditerende instantie. Ook na het behalen van uw VCA certificaat helpen wij u om het online systeem up-to-date te houden. Op die manier verouderen de gegevens niet en bent u altijd klaar voor de volgende stap, zoals een andere (aanvullende) certificering of een nieuwe auditering.

Omdat het behalen van een VCA certificering niet goedkoop is, kunt u als aannemer bij ons per maand betalen, zolang u gebruik maakt van ons systeem. Dat kan al vanaf € 250,- per maand!

Aan de slag?

Wilt u meer informatie of juist direct aan de slag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan.

Hoe kunnen wij u helpen?

Laat hieronder een telefoonnummer achter, zodat wij u terug kunnen bellen of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Stuur mij een demo-account voor jullie online systeem Vraag aan