Jouw VCA bedrijfscertificaat behalen én behouden

Een VCA bedrijfscertificaat halen

Voldoe jij als bedrijf zijnde aan de VCA-richtlijnen? Toon aan dat jij veilig, gezond en met oog voor het milieu te werk gaat.

Offerte aanvragen Adviesgesprek

Voldoe jij als aannemer aan de VCA-richtlijnen? De afkorting staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Daarmee toon je aan dat je veilig, gezond én met oog voor het milieu werkt.

Steeds vaker geven opdrachtgevers de voorkeur aan bedrijven de volgens de VCA-richtlijnen gecertificeerd zijn. De risico’s op de werkvloer zijn in kaart gebracht, waardoor de kans op een ongeval verminderd wordt. Het is daarmee een van de meest gevraagde certificeringen op het gebied van Arbo & Veiligheid.

Voor snelle certificering

Met spoed een VCA certificering nodig?

Heb je op korte termijn een VCA bedrijfscertificering nodig om bijvoorbeeld deel te mogen nemen aan een opdracht? Vraag dan ons spoedtraject aan. Wij regelen met spoed dat jouw managementsysteem voor Arbo & Veiligheid op orde is zodat je de opdracht niet aan je voorbij hoeft te laten gaan. Je hebt er zelf bijna geen omkijken naar! In het aanvraagformulier kun je aangeven voor welke normen je gecertificeerd dient te zijn.

Spoedtraject aanvragen

Een VCA certificaat zónder hoge werkdruk

We noemden het hierboven al, maar ga je een traject met ons aan, dan heb je er zelf bijna geen omkijken meer naar. Het klaarmaken voor een certificering brengt namelijk een hoop werk met zich mee. Wil je dit zelf intern oppakken, dan komt het vaak als extraatje bovenop de huidige werkzaamheden of er moet een volledige functie voor vrijgemaakt worden.

Onze werkwijze is er precies zo op ingericht dat de workload voor jullie minimaal is, zodat jij en je collega’s kunnen blijven doen waar jullie goed in zijn. Geen hele dagen volgepland met interviews, maar efficiënt te werk gaan.

Ga je een samenwerking met ons aan, dan zorgen we ervoor dat jouw Organisatiesysteem volledig ingericht is en dat je klaar bent om je te laten certificeren door een externe auditor. Oók na de certificering blijven we samenwerken om alles gedurende het jaar op orde te hebben.

Altijd een vast bedrag, geen verrassingen

Wat kost een VCA certificering?

Wij geloven niet in uurtje-factuurtje of eenmalige samenwerkingen, maar in samenwerkingen op de lange termijn. Onze adviseurs leren jouw bedrijf kennen en andersom. Omdat je jouw certificeringen dient bij te werken en processen up-to-date moet houden, werken wij met lease-contracten. Het voordeel? Geen eenmalige hoge kosten, maar een maandelijks betaalbaar bedrag, continu ondersteuning en een managementsysteem wat voldoet aan de eisen.

Meer weten over de VCA norm?

Lees onderstaande artikelen voor meer informatie over de VCA norm.

Staat jouw vraag of onderwerp er niet tussen? Neem contact met ons op. We helpen je graag!