Hoe ga jij om met vertrouwelijke gegevens?

Certificeringen ICT & Communicatie

Jij hebt veel te maken met data en vertrouwelijke (persoons)gegevens. Neem jij maatregelen om deze gegevens te beschermen?

Offerte aanvragen Spoedtraject

Jouw databeveiliging en informatiemanagement goed op orde

Vrijwel ieder ICT- of communicatie gerelateerd bedrijf heeft met data en vertrouwelijke gegevens van klanten te maken. Je moet er niet aan denken om te maken te krijgen met een cyberaanval of een datacrash. Niet alleen gaat het hierbij om gegevens die belangrijk zijn voor jouw bedrijf, het gaat ook om gevoelige gegevens van personen en stakeholders. Om die reden vragen opdrachtgevers steeds vaker om aantoonbare maatregelen rondom databeveiliging en informatiemanagement.

In deze branche spelen de ISO 27001 en de AVG-wetgeving een grote rol. In de praktijk zien we vaak dat deze normen gecombineerd worden met de ISO 9001 (kwaliteitsmanagement).

Snelle certificering nodig?

Vereiste certificeringen & spoedtrajecten

De normen worden veelal ingezet vanwege vereisten bij opdrachtgevers of deelname aan aanbestedingen. In de ICT- en communicatiebranche vraagt men vaak een combinatie van meerdere normen in verband met strenge kwaliteits-, veiligheids- en milieueisen.

Heb je op korte termijn één of meerdere certificeringen nodig voor een aanbesteding of om een opdracht aan te nemen? Vraag een spoedtraject aan zodat je de opdracht niet aan je voorbij hoeft te laten gaan.

Spoedtraject aanvragen
ICT & Communicatie

Voordelen certificering

Door bedrijfscertificeringen in de ICT & Communicatie profiteer je van meer voordelen dan enkel het voldoen aan de vereisten. Je borgt de kwaliteit in jouw organisatie, bent goed voor mens en milieu en je gaat goed met informatiemanagement om. Ook financieel gezien kent het voordelen om jouw organisatie te laten certificeren. Meer weten over de voordelen? Je leest ze hier:

Ontzorging bij certificeringen in de ICT & Communicatie

We geloven in langdurige samenwerkingen en een volledige ontzorging. Daarom werken wij op basis van een leasecontract. Dit betekent geen eenmalige grote investering, maar een vast en betaalbaar bedrag per maand. Een certificering houdt namelijk niet op nadat je hem binnen hebt. Ook na certificering blijven we organisaties ondersteunen en adviseren.

Ons Organisatiesysteem helpt hierbij. Bij een samenwerking zorgen we ervoor dat we jou zoveel mogelijk werk uit handen nemen. Geen hoge workload en dagenlange interviews, maar wij regelen alles voor je. Je ontvangt zelfs een advies inclusief offertes voor een externe auditor. Jij hoeft alleen te kiezen.

Het Organisatiesysteem biedt na certificering houvast voor verdere bedrijfsverbetering. In het overzichtelijke dashboard zie je visueel de aandachtspunten (als die er zijn). Actiepunten kun je binnen het systeem toekennen aan medewerkers en alle documenten staan centraal in de online omgeving. Hercertificering nodig? Doordat alles centraal staat en we jouw Organisatiesysteem up-to-date houden, kost dit aanzienlijk minder tijd.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wij begeleiden jou van A tot Z, gedurende het hele proces, én daarna. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en wij nemen binnen 24 uur contact met je op. We plannen graag een gesprek met je in om kansen voor jouw organisatie te bespreken.

Naam(Vereist)
Betreft
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Bekijk voor welke bedrijven in de branche ICT & communicatie wij werken

Klanten uit deze branche