ISO 14001 certificering

Als u een ISO 14001 certificaat wilt behalen, doet u dit het beste met behulp van ons overzichtelijke stappenplan. U heeft het onhandige ISO 14001 handboek en systeem niet meer nodig. In ons stappenplan vindt u alle informatie die u nodig heeft. Bovendien begeleiden wij u bij het gehele proces. Dan bent u er zeker van dat u alle nodige stappen doorloopt en gaat u met een gerust hart op voor certificering.

ISO 14001 behalen met een stappenplan

De ISO 14001 norm is de internationale norm voor milieumanagementsysteem. Hiermee toont u aan dat uw bedrijf voldoet aan alle relevante wet- en regelgevingen en dat milieurisico’s worden beheerst. Steeds meer opdrachtgevers willen zaken doen met ISO 14001 gecertificeerde bedrijven. Om te kunnen deelnemen aan tenders en aanbestedingen is een ISO 14001 certificaat veelal een vereiste. Daarom is het verstandig om een ISO 14001 certificaat aan te vragen. Adviesbureau Organisatiesysteem helpt u deze certificering te behalen en te behouden. Met ons stappenplan behaalt u uw ISO 14001 certificaat bovendien gemakkelijker dan met het handboek en systeem.

Hulp van adviesbureau Organisatiesysteem

Ter vervanging van het handboek hebben wij een online managementsysteem paraat voor meer certificeringen dan de ISO 14001 alleen. Wij begeleiden u bijvoorbeeld ook bij het behalen van uw ISO 9001 en CO2-prestatieladder certificaat. Bovendien zorgen wij er met behulp van een online managementsysteem voor dat uw certificaten te allen tijde up-to-date blijven.

Een vrijblijvend adviesgesprek

Benieuwd naar ons online systeem, het gemak daarvan en hoe wij u kunnen helpen in het behalen van de ISO 14001 norm? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan of neem contact op via  0318 – 50 57 50 of info@organisatiesysteem.nl. Wij helpen u graag bij het behalen en behouden van uw ISO 14001 certificaat.

Een adviesgesprek aanvragen

Praktische oplossingen die u helpen om uw bedrijfsdoelstellingen te realiseren. Neem contact op