ISO 14001 certificering behalen

Steeds meer opdrachtgevers willen enkel zaken doen met ISO 14001 gecertificeerde bedrijven. Bij tenders en aanbestedingen is het in veel gevallen zelfs een vereiste om ISO 14001 gecertificeerd te zijn.

Heeft u met spoed een ISO 14001 certificering nodig voor een tender of aanbesteding? Vraag dan het ISO 14001 spoedtraject aan.

Uniek online managementsysteem voor ISO 14001

Om een certificering zo soepel mogelijk te laten verlopen, hebben wij een uniek online managementsysteem laten ontwikkelen. In dit systeem kunt u uw processen vastleggen en waar nodig bijwerken. Het systeem is op zowel desktop, tablet als mobiele apparaten te beheren en toont u een real-time dashboard met o.a. uw aandachtspunten. Tijdens offerte- en adviesgesprekken geven we een realtime demo van het systeem.

Wat kost een ISO 14001 certificering?

Wij geloven niet in uurtje-factuurtje of eenmalige samenwerkingen, maar in samenwerkingen op de lange termijn. Onze adviseurs leren uw bedrijf kennen en andersom. Omdat u uw certificeringen regelmatig dient bij te werken en uw processen up-to-date moet houden, werken wij met lease-contracten. Het voordeel? Geen eenmalige hoge kosten, een maandelijks betaalbaar bedrag, continu ondersteuning en een managementsysteem wat voldoet aan de eisen

Meer weten over ISO 14001?

Wilt u eerst meer inhoudelijke informatie over de ISO 14001 certificering? Dan zijn onderstaande onderwerpen wellicht iets voor u.

Staat uw onderwerp of vraag er niet tussen? Neem contact met ons op. We helpen u graag!