Het team

Onze mensen

Met onze specialisten zetten we ons dagelijks in om de beste resultaten voor uw organisatie te behalen. Graag stellen we ons team aan je voor.

Jelis Roodbeen

Ik ben de directeur en oprichter van Organisatiesysteem BV. Naast mijn functie als directeur ben ik ook adviseur en veiligheidskundige. Verder houd ik mij naast het begeleiden van de medewerkers bezig met het adviseren van de klanten op het gebied van o.a. ISO en VCA-systemen. Daarnaast adviseer ik klanten op het gebied van Automotive gerelateerde processen zoals APQP en PPAP.

Samen met mijn team wil ik het verschil maken in de markt, waar de markt nu nog traditioneel is met veel papierwerk, hebben wij de focus op het digitaal opzetten van de managementsystemen. Hierdoor is het systeem makkelijker toegankelijk en is het beter inzichtelijk waar de bedrijven staan.

Irma van Heijningen

Ik ben Irma van Heijningen en werk sinds 2011 met veel plezier bij Organisatiesysteem. Ik ben verantwoordelijk voor de financiële administratie (tijdige betaling van onze leveranciers en facturatie naar onze klanten), personeelszaken en de inkoop van de boodschappen voor kantoor.

In mijn functie van bedrijfsbureaumedewerker zet ik samen met de adviseurs het online managementsysteem op voor onze klanten. Als een klant een proces of document aangepast wil hebben in het managementsysteem dan probeer ik dat binnen 24 uur aan te passen zodat het managementsysteem altijd up-to-date is.

Welmoed Klomp

Begin 2021 ben ik gestart bij Organisatiesysteem op het bedrijfsbureau. Samen met de adviseurs zetten we het online managementsysteem op voor onze klanten. Mijn specialisatie is de CO2-Prestatieladder. De uitdaging is om samen met de klant de specifieke, praktische mogelijkheden te vinden om zowel energieverbruik als CO2-uitstoot te reduceren. Door mijn enthousiasme hoop ik bij te dragen aan een stukje bewustwording en betrokkenheid bij onze klanten.

Albert Noppen

Vanuit mijn technisch bedrijfskundige achtergrond adviseer en begeleid ik organisaties bij invoering en beheer van ISO management systemen. Naast kwaliteitsmanagement is mijn specialisatie informatiebeveiliging (ISO 27001 en NEN 7510).

Ik vind het belangrijk dat een ISO systeem vooral van praktische waarde is voor onze klanten en helpt bij het daadwerkelijk realiseren van kwaliteitsverbetering en informatiebeveiliging. Als ervaren externe auditor voor een certificerende instelling, help ik onze klanten om op een zo praktisch mogelijke wijze het ISO certificaat te behalen en te behouden.

Bianca Snoek

Als freelance KAM adviseur ondersteun ik Organisatiesysteem met het uitvoeren van interne audits en directiebeoordelingen, externe auditbegeleiding, implementatie van ISO 9001/14001/45001 en VCA. Ik laat klanten graag zien hoe zij een managementsysteem zo kunnen opzetten dat het een toegevoegde waarde is voor een bedrijf.

Hiervoor heb ik ervaring opgedaan als KAM-coördinator en preventiemedewerker. Ik was verantwoordelijk voor het onderhouden van de managementsystemen voor ISO 9001, 14001 en 45001, het begeleiden van derde partij audits, milieudienst en arbodienst. Daarnaast ben ik actief geweest in het opdoen van kennis en ervaring op het gebied van arbeidsomstandigheden en ben ik altijd graag onder de mensen op de werkvloer.

Kelly Dame

Als adviseur ben ik verantwoordelijk voor het implementeren van de normen ISO 9001, de VCA en voor het uitvoeren van interne audits en directiebeoordelingen van deze normen. Daarnaast houd ik mij bezig met externe auditbegeleiding. Het is mijn passie om klanten te begeleiden en te adviseren in het opzetten van een managementsysteem zodat zij een duidelijke managementstructuur kunnen implementeren en hier opvolging aan kunnen geven.

In mijn vorige loopbaan hield ik mij graag bezig met de kwaliteit binnen de organisatie en het implementeren van nieuwe protocollen en richtlijnen. Tevens was ik verantwoordelijk voor de begeleiding van interne- en derde partij audits. Mijn doel is om als adviseur jullie managementsysteem naar een hoger niveau te tillen.

Yentl Timmer

Mijn naam is Yentl Timmer en ik werk sinds 2023 bij Organisatiesysteem.
Als Marketing Medewerker ben ik verantwoordelijk voor diverse aspecten van de marketingstrategie binnen de organisatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het onderhouden van de website en het regelmatig plaatsen van berichten op LinkedIn.
Mijn doel is om onze organisatie te laten groeien door middel van creatieve marketinginspanningen.