Praktische begeleiding naar certificering

Het behalen van een certificering moet zo eenvoudig mogelijk gaan. Organisatiesysteem helpt u hierbij, met maandelijkse ondersteuning.

Zorgeloos de top behalen

In ons online systeem uploadt en onderhoudt u eenvoudig al uw formulieren en processen voor het behalen en behouden van de ISO en VCA.

Uw certificering geborgd

Ons online systeem zorgt voor up-to-date info in één omgeving. Het systeem geeft proactief meldingen wanneer u actie moet ondernemen voor behoud van uw certificering.

Onze mensen

Met onze specialisten zetten we ons dagelijks in om de beste resultaten voor uw organisatie te behalen. Graag stellen we ons team aan u voor.

 • Marvin van Dijk

  Hoi, ik ben Marvin van Dijk de jongste van het team. Bij Organisatiesysteem BV heb ik verschillende functies en taken waardoor ik u met verschillende werkzaamheden van dienst kan zijn. Als adviseur vind ik het belangrijk om dicht bij de klant te staan om zo de klant optimaal te ondersteunen op het gebied van ISO, VCA en RI&E. Een prettig huiskamer-gevoel is een belangrijk element tijdens de samenwerking.

  Ook zet ik me volledig in als relatiebeheerder met als doel het genereren van omzet door relatiemanagement, werving van nieuwe klanten, aanbevelen van (nieuwe) diensten. Dit is grotendeels mijn verantwoordelijkheid en ik vind het leuk om dat te combineren met marketing. Daarom ben ik altijd op zoek naar nieuwe manieren en ontwikkelingen op dit gebied. Zie mij als een soort “vliegende keep” die naast dit alles ook de andere adviseurs ondersteunt en soms vervangt als er iets moet gebeuren.

  06 - 11 84 61 85 marvin@organisatiesysteem.nl
 • Louis de Vries

  Als KAM-adviseur mag ik bedrijven helpen met het opzetten, implementeren en onderhouden van managementsystemen gebaseerd op o.a. de normen ISO 9001, ISO 14001 en VCA. Ik voer interne audits uit en stel verbeteringen voor die bedrijven helpen bij hun bedrijfsvoering en certificering.

  Op dit moment ben ik bij een kleine groep klanten ook interim KAM-coördinator. Dit betekent dat ik verantwoordelijk ben voor de gehele zorg betreffende het managementsysteem. Vanuit deze actieve rol voer ik o.a. werkplekinspecties en toolboxen uit en draag ik bij aan de dagelijkse monitoring van het managementsysteem.

  0318 - 50 57 50 louis@organisatiesysteem.nl
 • Linda Geerlings

  Sinds begin 2020 ben ik werkzaam bij Organisatiesysteem BV als Office Manager.
  Een belangrijk onderdeel van mijn functie is het, samen met de adviseurs, opzetten en onderhouden van ons online management systeem voor onze klanten. Daarnaast houd ik mij bezig met de marketing van het bedrijf.

  0318 - 50 57 50 bedrijfsbureau@organisatiesysteem.nl
 • Praktische oplossingen die u helpen om uw bedrijfsdoelstellingen te realiseren. Neem contact op