Onze mensen

Met onze specialisten zetten we ons dagelijks in om de beste resultaten voor uw organisatie te behalen. Graag stellen we ons team aan u voor.

 • Marvin van Dijk

  Hoi, ik ben Marvin van Dijk de jongste van het team. Bij Organisatiesysteem BV heb ik verschillende functies en taken waardoor ik u met verschillende werkzaamheden van dienst kan zijn. Als adviseur vind ik het belangrijk om dicht bij de klant te staan om zo de klant optimaal te ondersteunen op het gebied van ISO, VCA en RI&E. Een prettig huiskamer-gevoel is een belangrijk element tijdens de samenwerking.

  Ook zet ik me volledig in als relatiebeheerder met als doel het genereren van omzet door relatiemanagement, werving van nieuwe klanten, aanbevelen van (nieuwe) diensten. Dit is grotendeels mijn verantwoordelijkheid en ik vind het leuk om dat te combineren met marketing. Daarom ben ik altijd op zoek naar nieuwe manieren en ontwikkelingen op dit gebied. Zie mij als een soort “vliegende keep” die naast dit alles ook de andere adviseurs ondersteunt en soms vervangt als er iets moet gebeuren.

  06 - 11 84 61 85 marvin@organisatiesysteem.nl
 • Louis de Vries

  Als KAM-adviseur mag ik bedrijven helpen met het opzetten, implementeren en onderhouden van managementsystemen gebaseerd op o.a. de normen ISO 9001, IS 14001 en VCA. Ik voer interne audits uit en stel verbeteringen voor die bedrijven helpen bij hun bedrijfsvoering en certificering.

  Op dit moment ben ik bij een kleine groep klanten ook interim KAM-coördinator. Dit betekent dat ik verantwoordelijk ben voor de gehele zorg betreffende het managementsysteem. Vanuit deze actieve rol voer ik o.a. werkplekinspecties en toolboxen uit en draag ik bij aan de dagelijkse monitoring van het managementsysteem.

  0318 - 50 57 50 louis@organisatiesysteem.nl
 • Hendrik-Jan Jansen

  Sinds dit jaar ben ik werkzaam bij Organisatiesysteem BV. In mijn functie als Bedrijfsbureaumedewerker zet ik samen met de adviseurs het online managementsysteem op voor onze klanten. Daarnaast ondersteun ik Marvin van Dijk op het gebied van marketing met verschillende werkzaamheden.

  0318 - 50 57 50 bedrijfsbureau@organisatiesysteem.nl
 • Praktische oplossingen die u helpen om uw bedrijfsdoelstellingen te realiseren. Neem contact op