ISO 9001 certificering behalen

Met een ISO 9001 certificering toont u aan dat u een betrouwbare partner bent en dat u uw bedrijfsprocessen uitstekend op orde hebt. Daarmee is het een van de meest bekende certificeringen voor kwaliteitsmanagement.

Heeft u met spoed een ISO 9001 certificering nodig? Vraag dan direct een ISO 9001 spoedtraject aan.

Spoedtraject aanvragen 

Uniek online managementsysteem voor ISO 9001

Bij een certificering is het belangrijk dat u uw processen vastlegt en waar nodig blijft bijwerken. Wij hebben een online managementsysteem ontwikkelt die dit proces overzichtelijker voor u maakt en daardoor makkelijker te beheren is. Het systeem is op zowel desktop, tablet als mobiele apparaten te beheren en toont u een real-time dashboard met daarin o.a. uw aandachtspunten. Tijdens offerte- en adviesgesprekken geven we een realtime demo van het systeem.

Wat kost een ISO 9001 certificering?

Wij geloven niet in uurtje-factuurtje of eenmalige samenwerkingen, maar in samenwerkingen op de lange termijn. Onze adviseurs leren uw bedrijf kennen en andersom. Omdat u uw certificeringen regelmatig dient bij te werken en uw processen up-to-date moet houden, werken wij met lease-contracten. Het voordeel? Geen eenmalige hoge kosten, een maandelijks betaalbaar bedrag, continu ondersteuning en een managementsysteem wat voldoet aan de eisen.

Vraag een offerte aan 

Meer weten over ISO 9001?

Wilt u eerst meer inhoudelijke informatie over de ISO 9001 certificering? Dan zijn onderstaande artikelen wellicht iets voor u.

Staat uw onderwerp of vraag er niet tussen? Neem contact met ons op. We helpen u graag!