Jouw ISO 9001 behalen én behouden

ISO 9001 certificering halen

Ontdek hoe wij jou met zo weinig mogelijk werkdruk kunnen helpen richting een ISO 9001 certificering.

Offerte aanvragen Spoedtraject

De ISO 9001 (ook bekend als de NEN-EN-ISO 9001) is dé norm op het gebied van kwaliteitsmanagement. Bedrijven die ISO 9001 gecertificeerd zijn, laten zien dat ze een betrouwbare partner zijn en hun bedrijfsprocessen uitstekend op orde hebben. 

Het hebben van een ISO 9001 certificering is bij veel aanbestedingen en tenders een vereiste om deel te mogen nemen. Het biedt opdrachtgevers namelijk een zekerheid. De certificering toont aan dat klanttevredenheid hoog in het vaandel staat, dat er gewerkt wordt aan de kwaliteit van jouw product en dat jouw medewerkers de processen beheersen.

Voor snelle certificering

Met spoed een ISO 9001 certificering nodig?

Heb je op korte termijn een ISO 9001 certificering nodig om bijvoorbeeld deel te mogen nemen aan een opdracht? Vraag dan ons spoedtraject aan. Wij regelen met spoed dat jouw kwaliteit managementsysteem op orde is zodat je de opdracht niet aan je voorbij hoeft te laten gaan. Je hebt er zelf bijna geen omkijken naar! In het aanvraagformulier kun je aangeven voor welke normen je gecertificeerd dient te zijn.

Spoedtraject aanvragen

Een ISO 9001 certificaat zonder hoge werkdruk

We noemden het hierboven al, maar ga je een traject met ons aan, dan heb je er zelf bijna geen omkijken meer naar. Het klaarmaken voor een certificering brengt namelijk een hoop werk met zich mee. Wil je dit zelf intern oppakken, dan komt het vaak als extraatje bovenop de huidige werkzaamheden of er moet een volledige functie voor vrijgemaakt worden.

Onze werkwijze is er precies zo op ingericht dat de workload voor jullie minimaal is, zodat jij en je collega’s kunnen blijven doen waar jullie goed in zijn. Geen hele dagen volgepland met interviews, maar efficiënt te werk gaan.

Ga je een samenwerking met ons aan, dan zorgen we ervoor dat jouw Organisatiesysteem volledig ingericht is en dat je klaar bent om je te laten certificeren door een externe auditor. Oók na de certificering blijven we samenwerken om alles gedurende het jaar op orde te hebben.

Altijd een vast bedrag, geen verrassingen

Wat kost een ISO 9001 certificering?

Wij geloven niet in uurtje-factuurtje of eenmalige samenwerkingen, maar in samenwerkingen op de lange termijn. Onze adviseurs leren jouw bedrijf kennen en andersom. Omdat je jouw certificeringen dient bij te werken en processen up-to-date moet houden, werken wij met lease-contracten. Het voordeel? Geen eenmalige hoge kosten, maar een maandelijks betaalbaar bedrag, continu ondersteuning en een managementsysteem wat voldoet aan de eisen.

Meer weten over de ISO 9001 norm?

Lees onderstaande artikelen voor meer informatie over de ISO 9001 norm.

Staat jouw vraag of onderwerp er niet tussen? Neem contact met ons op. We helpen je graag!