Jouw ISO 9001 behalen én behouden

ISO 9001 certificering

Ontdek hoe wij jou met zo weinig mogelijk werkdruk kunnen helpen richting een ISO 9001 certificering.

Offerte aanvragen Spoedtraject

De ISO 9001 certificering (ook bekend als de NEN-EN-ISO 9001) is dé norm op het gebied van kwaliteitsmanagement. Bedrijven die ISO 9001 gecertificeerd zijn, laten zien dat ze een betrouwbare partner zijn en hun bedrijfsprocessen uitstekend op orde hebben. 

Het hebben van een ISO 9001 certificaat is bij tenders en aanbestedingen steeds vaker een vereiste om deel te mogen nemen. Het biedt opdrachtgevers namelijk zekerheid. Met een 9001 certificering toon je aan dat klanttevredenheid hoog in het vaandel staat, dat er gewerkt wordt aan de kwaliteit van jouw product en dat jouw medewerkers de processen beheersen. Wanneer opdrachtgevers kunnen kiezen tussen een bedrijf mét of een bedrijf zonder certificering is de keuze snel gemaakt. Bovendien mag de ISO 9001 zelfs als een vereiste worden gesteld als het gaat om aanbestedingen. Met behulp van het Organisatiesysteem, dat zorgvuldig door ons adviesbureau is opgesteld, ligt een ISO 9001 certificering binnen handbereik.

Voor snelle certificering

Met spoed een ISO 9001 certificering nodig?

Heb je op korte termijn een ISO 9001 certificering nodig om bijvoorbeeld deel te mogen nemen aan een opdracht? Vraag dan ons spoedtraject aan.

Wij regelen met spoed dat jouw kwaliteitsmanagementsysteem op orde is zodat je de opdracht niet aan je voorbij hoeft te laten gaan. Je hebt er zelf bijna geen omkijken naar! In het aanvraagformulier kun je aangeven voor welke normen je gecertificeerd dient te zijn.

Spoedtraject aanvragen

Een ISO 9001 certificaat zonder hoge werkdruk

We noemden het hierboven al, maar ga je een traject met ons aan, dan heb je er zelf bijna geen omkijken meer naar. Het klaarmaken voor een certificering brengt namelijk een hoop werk met zich mee. Wil je dit zelf intern oppakken, dan komt het vaak als extraatje bovenop de huidige werkzaamheden of er moet een volledige functie voor vrijgemaakt worden.

Onze werkwijze is er precies zo op ingericht dat de workload voor jullie minimaal is, zodat jij en je collega’s kunnen blijven doen waar jullie goed in zijn. Geen hele dagen volgepland met interviews, maar efficiënt te werk gaan.

Ga je een samenwerking met ons aan, dan zorgen we ervoor dat jouw Organisatiesysteem volledig ingericht is en dat je klaar bent om je te laten certificeren door een externe auditor. Oók na de certificering blijven we samenwerken om alles gedurende het jaar op orde te hebben.

Altijd een vast bedrag per maand, geen verrassingen

Wat kost een ISO 9001 certificering?

Helaas is er geen stellig antwoord op deze vraag. De kosten van een ISO 9001 certificaat zijn namelijk van veel verschillende factoren afhankelijk. Daarnaast is het behalen van deze certificering een heel specifiek op de organisatie gericht traject. Wij vinden het belangrijk dat ondersteuning richting certificering voor elk bedrijf toegankelijk is. Daarom werken wij met een leasecontract: een vast en betaalbaar bedrag per maand voor continue ondersteuning.

Voor dit vaste maandbedrag maken wij het systeem gebruiksklaar, krijg je toegang tot het op maat gemaakte organisatiesysteem, brengen wij de aandachtspunten die nodig zijn voor het behoud van de certificering voor je in kaart en gaan wij voor een zo laag mogelijke workload. Zo heb jij altijd een managementsysteem wat voldoet aan de eisen.

Offerte aanvragen

Ben je geen expert op het gebied van de ISO 9001 norm, dan kan het een behoorlijk ingewikkeld en bovendien tijdrovend proces zijn om de NEN-EN-ISO 9001 certificering zelfstandig te behalen. Wij begeleiden jou van A tot Z, gedurende het hele proces, én daarna. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Naam(Vereist)
Betreft(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer weten over de ISO 9001 norm?

Lees onderstaande artikelen voor meer informatie over de ISO 9001 norm.

Staat jouw vraag of onderwerp er niet tussen? Neem contact met ons op. We helpen je graag!