Leveren van kwaliteit

Kwaliteitsmanagement

Wil jij anderen laten zien dat je kwaliteitsmanagement hoog in het vaandel hebt staan? Lees hier welke certificeringen je daarbij kunnen helpen.

Offerte aanvragen Spoedtraject

Kwaliteitsmanagement voor continue verbetering

Iedere organisatie heeft te maken met kwaliteitsmanagement als het gaat om het continu verbeteren van de kwaliteit van processen, producten, diensten of de organisatie in het algemeen. Veel organisaties ondernemen zelf al stappen om kwaliteit te waarborgen. Denk aan: opleidingen, procesoptimalisaties en het vastleggen van interne en externe afspraken.

Blijf processen verbeteren

Waarom kiezen voor kwaliteitsmanagement?

Een verbetercultuur in jouw organisatie kent een aantal voordelen. Door diverse aspecten blijvend onder de loep te nemen profiteer je van een aantal voordelen. Bijvoorbeeld:

  • Minder foutgevoelig
  • Processen lopen gesmeerd
  • Kostenbesparend
  • Een hogere klanttevredenheid
  • Medewerkers ervaren een minder hoge werkdruk
Adviesgesprek aanvragen

Een kwaliteitscertificering als vereiste bij opdrachtgevers

Bij veel aanbestedingen en tenders is het een vereiste om als deelnemend bedrijf aantoonbaar bezig te zijn met kwaliteitsmanagement. Vaak wordt een ISO 9001 certificering gevraagd.

Veel bedrijven beseffen echter pas (te) laat hoeveel werk er bij een certificering komt kijken. Een kwaliteitscertificering is namelijk niet binnen een dag gehaald. Toch kunnen we bedrijven die met spoed een certificering nodig hebben op korte termijn helpen met spoedtrajecten. Wij zorgen ervoor dat het hele kwaliteitsmanagementsysteem op orde is zodat de uiteindelijke certificering snel en soepel verloopt.

Meer weten over een ISO 9001 certificering en wat wij hierin voor jou kunnen betekenen? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en wij nemen binnen 24 uur contact met je op. Wil je een spoedtraject aanvragen? Dat kan hier.

Naam(Vereist)
Betreft(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.