Certificering voor dienstverlening

Ondanks dat de Nederlandse economie aantrekt, blijft het voor zakelijke dienstverleners noodzakelijk om continu te innoveren en flexibiliseren. De vraag van de klant verandert voortdurend en hierop moeten zakelijke dienstverleners inspelen. Dit geldt op veel verschillende gebieden. Het behalen van de ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001 en VCA helpen u hierbij.

Waarom als dienstverlenend bedrijf certificeren?

Ondanks dat de Nederlandse economie aantrekt, blijft het voor zakelijke dienstverleners noodzakelijk om continu te innoveren en flexibiliseren. De vraag van de klant verandert voortdurend en hierop moeten zakelijke dienstverleners inspelen. De ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001 en VCA helpen je om over te komen als betrouwbare partner en laten zien dat je goed met data, mensen en het milieu omgaat.

Eenvoudig online behalen en behouden

Alle administratieve handelingen die het vereist om de norm te behalen of behouden kosten behoorlijk wat tijd. Daarom maken we als enige aanbieder gebruik van een uniek online systeem. Doordat u alles in één tool registreert zijn er geen extra administratieve stappen vereist. Wilt u een proces toevoegen of iets aanpassen in een formulier? Dat doet u eenvoudig in dezelfde omgeving.

Klanten uit deze branche

Bekijk voor welke dienstverlenende klanten wij werken.

Contact

Heeft u interesse of wilt u meer weten over (het behalen van) ISO of VCA? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Of vraag direct een offerte aan.