Certificeringen Dienstverlening

Ondanks dat de Nederlandse economie aantrekt, blijft het voor zakelijke dienstverleners noodzakelijk om continu te innoveren en flexibiliseren. De vraag van de klant verandert voortdurend en hierop moeten zakelijke dienstverleners inspelen. De ISO 9001ISO 14001ISO 27001 en VCA helpen je om over te komen als betrouwbare partner en laten zien dat je goed met data, mensen en het milieu omgaat.

Tekst nog aanvullen

Snelle certificering nodig?

Vereiste certificeringen & spoedtrajecten

De normen worden veelal ingezet vanwege vereisten bij opdrachtgevers of deelname aan aanbestedingen. In de Dienstverlening vraagt men vaak een combinatie van meerdere normen in verband met strenge kwaliteits-, veiligheids- en milieueisen.

Heb je op korte termijn één of meerdere certificeringen nodig voor een aanbesteding of om een opdracht aan te nemen? Vraag een spoedtraject aan zodat je de opdracht niet aan je voorbij hoeft te laten gaan.

Spoedtraject aanvragen
Dienstverlening

Voordelen certificering

Door bedrijfscertificeringen in de Dienstverlening profiteer je van meer voordelen dan enkel het voldoen aan de vereisten. Je borgt de kwaliteit in jouw organisatie, bent goed voor mens en milieu en je gaat goed met informatiemanagement om. Ook financieel gezien kent het voordelen om jouw organisatie te laten certificeren. Meer weten over de voordelen? Je leest ze hier:

Ontzorging bij certificeringen in de Dienstverlening

We geloven in langdurige samenwerkingen en een volledige ontzorging. Daarom werken wij op basis van een leasecontract. Dit betekent geen eenmalige grote investering, maar een vast en betaalbaar bedrag per maand. Een certificering houdt namelijk niet op nadat je hem binnen hebt. Ook na certificering blijven we organisaties ondersteunen en adviseren.

Ons Organisatiesysteem helpt hierbij. Bij een samenwerking zorgen we ervoor dat we jou zoveel mogelijk werk uit handen nemen. Geen hoge workload en dagenlange interviews, maar wij regelen alles voor je. Je ontvangt zelfs een advies inclusief offertes voor een externe auditor. Jij hoeft alleen te kiezen.

Het Organisatiesysteem biedt na certificering houvast voor verdere bedrijfsverbetering. In het overzichtelijke dashboard zie je visueel de aandachtspunten (als die er zijn). Actiepunten kun je binnen het systeem toekennen aan medewerkers en alle documenten staan centraal in de online omgeving. Hercertificering nodig? Doordat alles centraal staat en we jouw Organisatiesysteem up-to-date houden, kost dit aanzienlijk minder tijd.

Meer weten?

Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op. We plannen graag een gesprek met je in om kansen voor jouw organisatie te bespreken.

 

Bekijk voor welke bedrijven in de branche Dienstverlening wij werken

Klanten uit deze branche