ISO 27001 certificering behalen

Informatiebeveiliging is al jaren een belangrijk onderwerp in de bedrijfswereld. Niet enkel door de introductie van de GDPR-wetgeving, maar ook omdat de vorm van beveiliging steeds belangrijker wordt. Steeds meer opdrachtgevers willen daarom enkel zaken doen met ISO 27001 gecertificeerde bedrijven. Dat is ook terug te zien in tenders en aanbestedingen: in veel gevallen is een ISO 27001 certificering een vereiste.

Heeft u met spoed een ISO 27001 certificering nodig voor een tender of aanbesteding? Vraag dan het ISO 27001 spoedtraject aan.

Uniek online managementsysteem voor ISO 27001

Om een certificering zo soepel mogelijk te laten verlopen, hebben wij een uniek online managementsysteem laten ontwikkelen. In dit systeem kunt u uw processen vastleggen en waar nodig bijwerken. Het systeem is op zowel desktop, tablet als mobiele apparaten te beheren en toont u een real-time dashboard met o.a. uw aandachtspunten. Tijdens offerte- en adviesgesprekken geven we een realtime demo van het systeem.

Wat kost een ISO 27001 certificering?

Wij geloven niet in uurtje-factuurtje of eenmalige samenwerkingen, maar in samenwerkingen op de lange termijn. Onze adviseurs leren uw bedrijf kennen en andersom. Omdat u uw certificeringen regelmatig dient bij te werken en uw processen up-to-date moet houden, werken wij met lease-contracten. Het voordeel? Geen eenmalige hoge kosten, een maandelijks betaalbaar bedrag, continu ondersteuning en een managementsysteem wat voldoet aan de eisen.

Meer weten over ISO 27001?

Wilt u eerst meer inhoudelijke informatie over de ISO 27001 certificering? Dan zijn onderstaande onderwerpen wellicht iets voor u.

Staat uw onderwerp of vraag er niet tussen? Neem contact met ons op. We helpen u graag!