Jouw ISO 27001 certificering behalen én behouden

ISO 27001 certificering halen

Ontdek hoe wij jou met zo weinig mogelijk workload kunnen helpen richting een ISO 27001 certificering.

Offerte aanvragen Spoedtraject

Hoe ga jij om met de gegevens van jouw klanten en stakeholders? Dit is informatie die niet op straat mag komen te liggen. Met een ISO 27001 certificering toon je aan dat jij je zaken op orde hebt. Risico’s zijn in kaart gebracht en medewerkers zijn zich hier bewust van.

Informatiebeveiliging is nog altijd een belangrijk onderwerp in de bedrijfswereld. Het lastige aan databeveiliging is dat het nooit 100% waterdicht te maken is, maar je kunt er wel alles aan doen om het risico te verkleinen. Niet voor niets vragen opdrachtgevers steeds vaker een ISO 27001 certificaat: daarmee toon je aan dat jij databeveiliging op orde hebt.

Voor snelle certificering

Met spoed een ISO 27001 certificering nodig?

Heb je op korte termijn een ISO 27001 certificering nodig om bijvoorbeeld deel te mogen nemen aan een opdracht? Vraag dan ons spoedtraject aan. Wij regelen met spoed dat jouw informatiemanagementsysteem op orde is zodat je de opdracht niet aan je voorbij hoeft te laten gaan. Je hebt er zelf bijna geen omkijken naar! In het aanvraagformulier kun je aangeven voor welke normen je gecertificeerd dient te zijn.

Spoedtraject aanvragen

Een ISO 27001 certificaat zónder hoge werkdruk

We noemden het hierboven al, maar ga je een traject met ons aan, dan heb je er zelf bijna geen omkijken meer naar. Het klaarmaken voor een certificering brengt namelijk een hoop werk met zich mee. Wil je dit zelf intern oppakken, dan komt het vaak als extraatje bovenop de huidige werkzaamheden of er moet een volledige functie voor vrijgemaakt worden.

Onze werkwijze is er precies zo op ingericht dat de workload voor jullie minimaal is, zodat jij en je collega’s kunnen blijven doen waar jullie goed in zijn. Geen hele dagen volgepland met interviews, maar efficiënt te werk gaan.

Ga je een samenwerking met ons aan, dan zorgen we ervoor dat jouw Organisatiesysteem volledig ingericht is en dat je klaar bent om je te laten certificeren door een externe auditor. Oók na de certificering blijven we samenwerken om alles gedurende het jaar op orde te hebben.

Altijd een vast bedrag, geen verrassingen

Wat kost een ISO 27001 certificering?

Wij geloven niet in uurtje-factuurtje of eenmalige samenwerkingen, maar in samenwerkingen op de lange termijn. Onze adviseurs leren jouw bedrijf kennen en andersom. Omdat je jouw certificeringen dient bij te werken en processen up-to-date moet houden, werken wij met lease-contracten. Het voordeel? Geen eenmalige hoge kosten, maar een maandelijks betaalbaar bedrag, continu ondersteuning en een managementsysteem wat voldoet aan de eisen.

Offerte aanvragen

Meer weten over de ISO 27001 norm?

Staat jouw vraag of onderwerp er niet tussen? Neem contact met ons op. We helpen je graag!