Ontdek de ISO 9001 voordelen

Wat zijn de voordelen van een ISO 9001 certificering?

Wist je dat een ISO 9001 op meerdere vlakken interessant is? Je leest de voordelen hier!

Offerte aanvragen Contact

Een ISO 9001 certificering brengt voordelen met zich mee die voor zowel jouw organisatie als jouw klant interessant kunnen zijn, zoals;

 • Een betrouwbare partner

  Het ISO 9001 certificaat geeft jouw klanten de zekerheid dat je betrouwbaar bent en aantoonbaar kwaliteit levert. Jouw producten en/of diensten voldoen aan de relevante wet- en regelgeving en deze processen worden regelmatig geüpdatet om aan die eisen te voldoen. Dit biedt zekerheid voor jou én jouw klant.

 • Je bespaart kosten

  Doordat jouw processen op orde zijn, verminder je de kans op fouten (en dus extra werk). Wanneer je jouw kwaliteitsmanagementsysteem goed ingericht hebt, merk je dat je ook efficiënter te werk kunt gaan. Meer gedaan krijgen in minder tijd!

 • Een hoge klanttevredenheid

  Jouw processen zijn door het kwaliteitsmanagement zo ingericht dat je jouw klanten optimaal ondersteunt en van dienst kunt zijn. Daarnaast maak je minder fouten waardoor de klantervaring altijd optimaal is.

 • Betrokken klanten

  Het afstemmen van de verwachtingen van klanten is een onderdeel die behandeld wordt in de ISO 9001 certificering. Doordat jij de verwachtingen weet, kun je daarop acteren en voelen klanten zich betrokken bij jouw organisatie.

 • Betrokken en gemotiveerde medewerkers

  Met een ISO 9001 certificering maak je duidelijke werkafspraken. Dit zorgt niet alleen voor duidelijkheid en structuur, maar vraagt van directie en leidinggevenden ook om betrokken te zijn bij haar medewerkers en de ontwikkeling van medewerkers te waarborgen.

 • Jouw bedrijf groeit

  Continue controle en verbetering (PDCA) zijn een vast onderdeel van het kwaliteitsmanagementsysteem, waardoor er voldoende aandacht is voor groei, ontwikkeling en verbeteren van je bedrijf.

Meer weten over ISO 9001?

Wil je eerst meer inhoudelijke informatie over de ISO 9001 certificering? Dan zijn onderstaande artikelen wellicht iets voor jou.

Staat jouw onderwerp of vraag er niet tussen? Neem contact met ons op. We helpen je graag!