Voldoen aan de hoge eisen in de industrie

Certificeringen Industrie

Heb jij jouw bedrijfsprocessen op orde? Opdrachtgevers willen zekerheid met certificeringen. Wij helpen je!

Offerte aanvragen Spoedtraject

Je zaken goed op orde met een ISO-certificering

Bedrijven in de industrie staan tegenwoordig 24-uur per dag ‘aan’. Dit zorgt voor zeer hoge eisen. Het is dan ook niet makkelijk om aan die eisen te voldoen. In deze sector spelen thema’s als Kwaliteit, Arbo & Veiligheid en Milieu & Duurzaamheid een grote rol. 

Als je in het bezit bent van de ISO 9001 toon je als bedrijf aan een betrouwbare partner te zijn en dat jij je bedrijfsprocessen uitstekend op orde hebt. Ook in het bezit van de ISO 14001? Dan laat je zien dat jouw bedrijf voldoet aan alle relevante wet- en regelgeving en dat milieurisico’s worden beheerst. Twee extra goede redenen dus voor organisaties om voor jouw bedrijf te kiezen.

Snelle certificering nodig?

Vereiste certificeringen & spoedtrajecten

De normen worden veelal ingezet vanwege vereisten bij opdrachtgevers of deelname aan aanbestedingen. In de industrie wereld vraagt men vaak een combinatie van meerdere normen in verband met strenge kwaliteits-, veiligheids- en milieueisen.

Heb je op korte termijn één of meerdere certificeringen nodig voor een aanbesteding of om een opdracht aan te nemen? Vraag een spoedtraject aan zodat je de opdracht niet aan je voorbij hoeft te laten gaan.

Spoedtraject aanvragen
Industrie

Voordelen certificering

Door bedrijfscertificeringen in de Industrie profiteer je van meer voordelen dan enkel het voldoen aan de vereisten. Je borgt de kwaliteit in jouw organisatie, bent goed voor mens en milieu en je gaat goed met informatiemanagement om. Ook financieel gezien kent het voordelen om jouw organisatie te laten certificeren. Meer weten over de voordelen? Je leest ze hier:

Ontzorging bij certificeringen in de industrie

We geloven in langdurige samenwerkingen en een volledige ontzorging. Daarom werken wij op basis van een leasecontract. Dit betekent geen eenmalige grote investering, maar een vast en betaalbaar bedrag per maand. Een certificering houdt namelijk niet op nadat je hem binnen hebt. Ook na certificering blijven we organisaties ondersteunen en adviseren.

Ons Organisatiesysteem helpt hierbij. Bij een samenwerking zorgen we ervoor dat we jou zoveel mogelijk werk uit handen nemen. Geen hoge workload en dagenlange interviews, maar wij regelen alles voor je. Je ontvangt zelfs een advies inclusief offertes voor een externe auditor. Jij hoeft alleen te kiezen.

Het Organisatiesysteem biedt na certificering houvast voor verdere bedrijfsverbetering. In het overzichtelijke dashboard zie je visueel de aandachtspunten (als die er zijn). Actiepunten kun je binnen het systeem toekennen aan medewerkers en alle documenten staan centraal in de online omgeving. Hercertificering nodig? Doordat alles centraal staat en we jouw Organisatiesysteem up-to-date houden, kost dit aanzienlijk minder tijd.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wij begeleiden jou van A tot Z, gedurende het hele proces, én daarna. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en wij nemen binnen 24 uur contact met je op. We plannen graag een gesprek met je in om kansen voor jouw organisatie te bespreken.

Naam(Vereist)
Betreft(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Bekijk voor welke bedrijven in de branche Industrie wij werken

Klanten uit deze branche