Een centrale rol in het bedrijfsleven

Transport & Logistiek

Heb jij jouw transport en logistiek goed op orde? Toon het aan met de juiste certificeringen

Offerte aanvragen Contact

Certificeringen Transport & Logistiek

Transport neemt een steeds belangrijkere plek in in het bedrijfsleven. Niet alleen gaat het om het vervoeren van belangrijke grondstoffen van A naar B, maar ook de consument is een grotere rol gaan spelen doordat webshops niet meer weg te denken zijn in de samenleving. Steeds meer bedrijven willen enkel zaken met jou doen als jij je transport goed op orde hebt. Opdrachtgevers vragen daarom steeds vaker meerdere certificeringen in deze branche. 

Jij kunt het verschil maken als het gaat om milieumanagement. Daarom wordt de ISO 14001 steeds vaker als vereiste gesteld door opdrachtgevers. In sommige gevallen wordt deze zelfs gecombineerd met de CO2 prestatieladder. Maar ook het leveren van kwaliteit staat hierbij hoog in het vaandel, waarbij de eerdergenoemde norm veelal gecombineerd wordt met de ISO 9001. Het laden en lossen speelt ook een grote rol in deze branche, waarbij het belangrijk is dat dit veilig gebeurt. Hierbij is de VCA juist weer een belangrijke norm. Kortom: een branche met veel kansen en mogelijkheden om je te onderscheiden.

Snelle certificering nodig?

Vereiste certificeringen & spoedtrajecten

De normen worden veelal ingezet vanwege vereisten bij opdrachtgevers of deelname aan aanbestedingen. In de transport- en logistiek-wereld vraagt men vaak een combinatie van meerdere normen in verband met strenge kwaliteits-, veiligheids- en milieueisen.

Heb je op korte termijn één of meerdere certificeringen nodig voor een aanbesteding of om een opdracht aan te nemen? Vraag een spoedtraject aan zodat je de opdracht niet aan je voorbij hoeft te laten gaan.

Transport & Logistiek

Voordelen certificering

Door bedrijfscertificeringen in de Transport & Logistiek profiteer je van meer voordelen dan enkel het voldoen aan de vereisten. Je bent goed voor mens en milieu omdat je écht een verschil kunt maken, je toont aan dat je een betrouwbare partij ben, je levert zichtbaar kwaliteit én denkt aan de veiligheid van je werknemers en omgeving. Ook financieel gezien kent het voordelen om jouw organisatie te laten certificeren. Meer weten over de voordelen? Je leest ze hier:

Bekijk voor welke bedrijven in de branche transport & logistiek wij werken

Klanten uit deze branche