Een centrale rol in het bedrijfsleven

Certificeringen Transport & Logistiek

Heb jij jouw transport en logistiek goed op orde? Toon het aan met de juiste certificeringen

Offerte aanvragen Spoedtraject

Jouw transport goed geregeld

Transport neemt een steeds belangrijkere plek in in het bedrijfsleven. Niet alleen gaat het om het vervoeren van belangrijke grondstoffen van A naar B, maar ook de consument is een grotere rol gaan spelen doordat webshops niet meer weg te denken zijn in de samenleving. Steeds meer bedrijven willen enkel zaken met jou doen als jij je transport goed op orde hebt. Opdrachtgevers vragen daarom steeds vaker meerdere certificeringen in deze branche. 

Jij kunt het verschil maken als het gaat om milieumanagement. Daarom wordt de ISO 14001 steeds vaker als vereiste gesteld door opdrachtgevers. In sommige gevallen wordt deze zelfs gecombineerd met de CO2 prestatieladder. Maar ook het leveren van kwaliteit staat hierbij hoog in het vaandel, waarbij de eerdergenoemde norm veelal gecombineerd wordt met de ISO 9001. Het laden en lossen speelt ook een grote rol in deze branche, waarbij het belangrijk is dat dit veilig gebeurt. Hierbij is de VCA juist weer een belangrijke norm. Kortom: een branche met veel kansen en mogelijkheden om je te onderscheiden.

Snelle certificering nodig?

Vereiste certificeringen & spoedtrajecten

De normen worden veelal ingezet vanwege vereisten bij opdrachtgevers of deelname aan aanbestedingen. In de transport- en logistiek-wereld vraagt men vaak een combinatie van meerdere normen in verband met strenge kwaliteits-, veiligheids- en milieueisen.

Heb je op korte termijn één of meerdere certificeringen nodig voor een aanbesteding of om een opdracht aan te nemen? Vraag een spoedtraject aan zodat je de opdracht niet aan je voorbij hoeft te laten gaan.

Spoedtraject
Transport & Logistiek

Voordelen certificering

Door bedrijfscertificeringen in de Transport & Logistiek profiteer je van meer voordelen dan enkel het voldoen aan de vereisten. Je bent goed voor mens en milieu omdat je écht een verschil kunt maken, je toont aan dat je een betrouwbare partij ben, je levert zichtbaar kwaliteit én denkt aan de veiligheid van je werknemers en omgeving. Ook financieel gezien kent het voordelen om jouw organisatie te laten certificeren. Meer weten over de voordelen? Je leest ze hier:

Ontzorging bij certificeringen voor Transport en logistiek

Wij gaan voor een langdurige samenwerking en bieden daarbij volledige ontzorging. Daarom werken wij op basis van een leasecontract. Geen eenmalige grote investering, maar een vast en vooral betaalbaar bedrag per maand. Een certificering houdt namelijk niet op nadat je hem binnen hebt. Ook na certificering blijven we jou ondersteunen en adviseren.

Ons Organisatiesysteem helpt hierbij. We nemen jou zoveel mogelijk werk uit handen. Voor jou betekent dit geen hoge workload en dagenlange interviews, in plaats daarvan regelen wij alles. Je ontvangt zelfs een advies inclusief offertes voor een externe auditor. Het enige wat jij hoeft te doen, is te kiezen.

Bovendien beiden we na certificering houvast voor verdere bedrijfsverbetering. In het overzichtelijke dashboard zie je visueel de aandachtspunten (als die er zijn). Actiepunten kun je binnen het systeem toekennen aan medewerkers en alle documenten staan centraal in de online omgeving. Hercertificering nodig? Doordat alles centraal staat en we jouw Organisatiesysteem up-to-date houden, kost dit aanzienlijk minder tijd.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wij begeleiden jou van A tot Z, gedurende het hele proces, én daarna. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en wij nemen binnen 24 uur contact met je op. We plannen graag een gesprek met je in om kansen voor jouw organisatie te bespreken.

Naam(Vereist)
Betreft(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Bekijk voor welke bedrijven in de branche transport & logistiek wij werken

Klanten uit deze branche