Het Organisatiesysteem: op maat gemaakt online managementsysteem

Wij vinden het belangrijk dat ondersteuning richting (her)certificering voor iedereen toegankelijk is. Ben je niet bekend met het opzetten van een managementsysteem? Dan kan het een erg lastig klusje zijn. We zien vaak dat medewerkers dit ‘er even’ bij krijgen naast hun huidige werkzaamheden, maar al snel door de bomen het bos niet meer zien. Dat kan makkelijker! Daarom hebben wij een op maat gemaakt online managementsysteem ontwikkelt die het proces richting certificering eenvoudiger voor jou maakt.

Veel bedrijven die zich willen laten certificeren, zien we stoeien met het extra werk wat erbij komt kijken. Waar begin je? Wat heb je nodig? Waar haal ik alle processen en documenten vandaan? Wat kost een certificering? Waar haal ik een goede externe auditor vandaan? Dankzij het Organisatiesysteem heb jij daar vrijwel geen omkijken meer naar. We hebben onze werkwijze er zo op ingericht dat de workload aan jouw zijde zo laag mogelijk is. En dat alles voor een vast bedrag per maand. Bijkomend voordeel? Geen verrassingen. Zijn er aanpassingen nodig? Die pakken wij voor je op!

Benieuwd hoe het Organisatiesysteem werkt? Bekijk de video.

Ons eigen managementsysteem: Organisatiesysteem

Alles in één online omgeving

Voorafgaand aan het proces starten wij met het verzamelen van alle processen, formulieren, documenten en beleidsvormen. Als dit eenmaal door jullie goedgekeurd is, plaatsen wij het voor je in het Organisatiesysteem. Je hoeft wederom zelf bijna niets te doen. Staat alles klaar? Dan ben je ook klaar voor certificering. De externe audit kunnen wij niet voor je doen, maar we hebben een groot netwerk aan instanties waar we veel mee samenwerken. Hierdoor weten we precies welke instantie de beste match voor jou als klant is. De adviseur vraagt diverse offertes op en als klant hoef je enkel te kiezen met welke je in zee wilt gaan.

Gecertificeerd? Mooi! Nu is het zaak dat we jouw Organisatiesysteem up-to-date houden zodat je klaar bent voor een hercertificering. Dat up-to-date houden kun je doen door met een tablet over de werkvloer te lopen, want ook daarop werkt het managementsysteem.

Volledige ontzorging? Vraag naar Organisatiesysteem Plus+

Wil je serieuze stappen maken richting organisatieverbetering? Met Organisatiesysteem Plus+ treden wij op als interim adviseur en gaat onze ontzorging nog verder dan de standaard ontzorging. Je kunt het het beste zien als ‘externe interne medewerker’. Wij komen een halve dag, een hele dag of meerdere dagen per maand bij jou op kantoor zitten.

Het geeft vooral veel duidelijkheid voor beide partijen op jaarbasis. We spreken samen een x aantal dagen af op jaarbasis en weten van te voren wanneer onze KAM-adviseur deze kant op komt. Op zo’n dag kunnen we de werkzaamheden of de te bespreken actiepunten behandelen – Marco Hage, Steel Constructions

Meer weten?
Vraag een vrijblijvende offerte aan

één systeem, van alle gemakken voorzien

Voordelen van het Organisatiesysteem

  • Eenvoudig digitaal invullen van formulieren
  • Mogelijkheid om acties toe te voegen en te koppelen aan een bepaalde medewerker
  • Gebruikersvriendelijk en laagdrempelig registreren
  • Precies op maat te maken
  • Toegang verlenen per functie
  • Systeem informeert je (of jouw medewerkers) actief
  • Visualisatie van data d.m.v. dashboards
  • Veelgebruikte formulieren als favoriet toevoegen