Certificering voor installatiebedrijven

Als installatiebedrijf wilt u dat het aanleggen van leidingen, vervangen van de CV-ketel of installeren van een verwarming veilig en milieuvriendelijk gebeurt. Althans, uw klant verwacht dit zeker van uw bedrijf. Daarom zijn er verschillende certificeringen die u helpen dit aan de buitenwereld te laten zien, zoals de ISO 9001, ISO 14001 en VCA.

 

Waarom als installatiebedrijf certificeren?

Technische installaties moeten voldoen aan bepaalde normen en voorschriften. Deze zijn bepaald in het bouwbesluit en verwijzen naar de verplichte veiligheidsnormen. Daarnaast willen steeds meer opdrachtgevers liever zaken doen met VCA-gecertificeerde bedrijven. Bedrijven zonder VCA-certificering worden regelmatig uitgesloten bij aanbestedingen of leveranciersselecties. Maar ook de ISO 9001 en ISO 14001 en BRL6000 zijn steeds meer vereist.

Eenvoudig online behalen en behouden

Organisatiesysteem helpt u bij het behalen van al uw certificeringen. We kennen de installatiebranche en hebben veel installatiebedrijven naar certificering geholpen. Ons unieke online systeem is daarvoor de perfecte tool. Zo geeft het systeem bijvoorbeeld actief aan wanneer er een bepaalde inspectie moet gebeuren. Zo hoeft u zelf geen controle meer te voeren, maar bent u verzekerd van volledige borging en inzicht in al uw documenten en acties.

Klanten uit deze branche

Bekijk voor welke installatiebedrijven wij werken.

Contact

Heeft u interesse of wilt u meer weten over (het behalen van) de een certificering? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Of vraag direct een offerte aan.