Certificeringen voor de bouw

Kwaliteit, Arbo & Veiligheid en Milieu & Duurzaamheid spelen een centrale rol in de Bouw. Populaire certificeringen zijn hierbij: ISO 9001 (kwaliteitsmanagement), VCA (Arbo & veiligheid), ISO 14001 (milieu & MVO) en aanvullend de CO2 prestatieladder en de Veiligheidsladder. De normen worden veelal ingezet vanwege vereisten bij opdrachtgevers of deelname aan aanbestedingen. Heeft u met spoed een certificering nodig voor een aanbesteding of om een opdracht aan te nemen? Vraag een spoedtraject aan om uw opdrachtgever aan te tonen dat u aan de vereisten zult voldoen.

Voordelen van certificering voor de bouw

Door u te laten certificeren profiteert u van meer voordelen dan enkel het voldoen aan de vereisten. U beperkt risico’s binnen het bedrijf waardoor de kans op ongevallen minder groot wordt, u verkleint de CO2-uitstoot van uw bedrijf en medewerkers gaan bewuster handelen. Ook financieel gezien kent het voordelen om uw organisatie te laten certificeren. Meer weten over de voordelen? Lees ze hier:

Volledige ontzorging bij certificering

We geloven in langdurige samenwerkingen en een volledige ontzorging. Daarom werken wij op basis van een leasecontract. Dit betekent geen eenmalige grote investering, maar een vast en betaalbaar bedrag per maand. Een certificering houdt namelijk niet op nadat je hem binnen hebt. Ook na certificering blijven we organisaties ondersteunen en adviseren.

Ons online managementsysteem helpt hierbij. In het overzichtelijke dashboard ziet u het visueel als er aandachtspunten zijn. Actiepunten kunt u binnen het systeem toekennen aan medewerkers en alle documenten staan centraal in de online omgeving. Hercertificering nodig? Doordat alles centraal staat en we uw managementsysteem up-to-date houden, kost dit aanzienlijk minder tijd.

Nieuwsgierig? Vraag een gratis demo aan van het systeem.

Klanten uit deze branche

Bekijk voor welke Bouw-bedrijven wij werken.