Dé norm voor kwaliteitsmanagement

Wat is ISO 9001?

Hieronder leggen we uit wat de ISO 9001-norm betekent en inhoudt. Andere vragen? Neem contact op.

Adviesgesprek aanvragen

De ISO 9001 norm is opgebouwd volgens de High Level Structure (HLS). Deze structuur is gelijk aan andere ISO normen, zoals ISO 14001. Hierdoor is het integreren van een bestaand managementsysteem eenvoudiger geworden. ISO 9001 is de erkende norm op het gebied van kwaliteitsmanagement. Bij het behalen van het ISO 9001 certificaat gaat het er niet alleen om dat je jouw huidige kwaliteit bewijst, maar ook dat je maatregelen treft die borgen dat jouw producten en jouw dienstverlening continu worden verbeterd.

ISO 9001 certificaat halen steeds belangrijker

ISO 9001 is een veelgevraagde norm bij tenders en aanbestedingen. Met een NEN-EN-ISO 9001 certificaat laat je zien de kwaliteit van je bedrijfsprocessen op orde te hebben en dat eventuele risico’s ingedekt zijn. Kortom, steeds meer opdrachtgevers zoeken ISO 9001 gecertificeerde bedrijven om mee samen te werken. Wanneer opdrachtgevers kunnen kiezen tussen een bedrijf mét of een bedrijf zonder certificering is de keuze snel gemaakt. Bovendien mag de ISO 9001 zelfs als een vereiste worden gesteld als het gaat om aanbestedingen. Met behulp van het Organisatiesysteem, dat zorgvuldig door ons adviesbureau is opgesteld, ligt een ISO 9001 certificering binnen handbereik.

Spoedtraject nodig?

Met spoed een ISO 9001 certificaat behalen

Heb jij met spoed een ISO 9001 certificaat nodig? Wij zijn jouw reddingslijn! Veel bedrijven eisen een certificaat bij bijvoorbeeld een tender of aanbesteding. Vraag ons spoedtraject aan en wij zorgen ervoor dat je op korte termijn een werkend managementsysteem hebt dat klaar is voor certificering.

Spoedtraject

De voordelen van een ISO 9001 certificering

Het voldoen aan de ISO 9001 norm kent veel voordelen voor jouw organisatie, maar ook voor jouw klanten. Je bent betrouwbaarder, creëert een hogere klanttevredenheid, merkt dat jouw medewerkers meer betrokken zijn én je bespaart kosten. Benieuwd naar meer voordelen? Lees hier de voordelen van een ISO 9001 certificering.

ISO 9001 certificering nodig?

Wilt je meer informatie of juist direct aan de slag? Vraag een offerte aan, of neem contact met ons op via telefoonnummer 0318 – 50 57 50 of info@organisatiesysteem.nl. Wij helpen je graag bij het behalen van jouw ISO 9001 certificaat.

Vraag offerte aan