Wat is ISO 9001?

De ISO 9001 norm is opgebouwd volgens de High Level Structure (HLS). Deze structuur is gelijk aan andere ISO normen, zoals de ISO 14001 en ISO 27001. Hierdoor is het integreren van een bestaand managementsysteem eenvoudiger geworden. Daarnaast is de ISO 9001 een erkende norm op het gebied van kwaliteitsmanagement. Bij het behalen van het ISO 9001 certificaat gaat het er dan ook niet alleen om dat u uw huidige kwaliteiten bewijst, maar dat u ook maatregelen treft die borgen dat uw producten en uw dienstverlening continu verbeterd worden.

Het behalen van een ISO 9001 certificaat wordt steeds belangrijker

Steeds meer opdrachtgevers kijken naar ISO 9001 gecertificeerde bedrijven. Het is dan ook steeds belangrijker om in het bezit te zijn van dit certificaat. Wanneer opdrachtgevers kunnen kiezen tussen een bedrijf mét of een bedrijf zonder certificering is de keuze snel gemaakt. Want uw organisatie is betrouwbaar en toont daarmee aan dat eventuele risico’s ingedekt zijn. Met behulp van het handboek, het online systeem en een stappenplan dat zorgvuldig door ons adviesbureau is opgesteld, ligt een ISO 9001 certificering binnen handbereik.

ISO 9001 certificaat snel behalen

Voor bedrijven die meedoen in een aanbesteding of tender en daardoor snel een ISO 9001 certificering nodig hebben, hebben wij een ISO 9001 spoedtraject. Wij ondersteunen u tijdens dit traject op een zo min mogelijk belastende manier zodat u door kunt gaan met uw dagelijkse gang van zaken en tóch de certificering zo snel mogelijk behaalt.

Een spoedtraject aanvragen 

De voordelen van een ISO 9001 certificering

Het behalen van de ISO 9001 norm kent veel voordelen voor uw organisatie, maar ook voor uw klanten. U bent betrouwbaarder, creëert daarmee een hogere klanttevredenheid, zult merken dat uw medewerkers meer betrokken zijn én u bespaart kosten. Benieuwd naar meer voordelen? Lees hier de voordelen van een ISO 9001 certificering.

ISO 9001 certificering nodig?

Wilt u meer informatie of juist direct aan de slag? Vraag een offerte aan, of neem contact met ons op via telefoonnummer 0318 – 50 57 50 of info@organisatiesysteem.nl. Wij helpen u graag bij het behalen van uw ISO 9001 certificaat.

Offerte aanvragen