Certificering voor transport & logistiek

De 24-uurs economie die de afgelopen decennia is ontstaan, draagt eraan bij dat er zeer hoge eisen worden gesteld aan de transport en logistiek. Voor menig transportbedrijf is het dan ook niet makkelijk om aan die eisen te voldoen. Precisie, punctualiteit en kwaliteit zijn allemaal kernzaken die steeds belangrijk worden. ISO 9001– en VCA-certificering helpen je hierbij.

 

Waarom certificeren als transportbedrijf?

Als u in het bezit bent van de ISO 9001 toont u als transportbedrijf aan een betrouwbare partner te zijn en uw bedrijfsprocessen uitstekend op orde te hebben. Ook in het bezit van de 14001? Dan laat u zien dat uw bedrijf voldoet aan alle relevante wet- en regelgeving en dat milieurisico’s worden beheerst. Twee extra goede redenen dus voor organisaties om voor uw bedrijf te kiezen voor het vervoeren van goederen.

Eenvoudig online behalen en behouden

Organisatiesysteem helpt u bij het behalen van al uw certificeringen. We kennen de transportsector en hebben veel transportbedrijven naar certificering geholpen. Als enige aanbieder maken we gebruik van een uniek online systeem, waarmee u gebruikersvriendelijk en laagdrempelig kunt registreren. Het systeem informeert uw medewerkers actief als er een actie uitgevoerd moet worden of er een wijziging is. In de dashboards heeft u alle data overzichtelijk gevisualiseerd.

Klanten uit deze branche

Bekijk voor welke transportbedrijven wij werken.

Contact

Heeft u interesse of wilt u meer weten over (het behalen van) de een certificering? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Of vraag direct een offerte aan.