Over ons

Organisatiesysteem is een landelijk opererend adviesbureau dat jouw bedrijf helpt bij het opzetten, invoeren en onderhouden van de ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001 en VCA normen. We maken onderdeel uit van JR Quality Holding BV.

Door middel van een stappenplan brengen wij duidelijkheid in jouw bedrijfsprocessen. Bovendien geven wij je medewerkers meer houvast. Het uiteindelijke doel is: meer winst, tevreden klanten en gemotiveerd personeel.

Jarenlange ervaring

We hebben jarenlange ervaring met het adviseren en begeleiden van organisaties. Van een boren- of rubberfabrikant tot grote installatie- en transportbedrijven. Benieuwd in welke branches wij actief zijn en naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier meer over de verschillende branches en de daarin meest voorkomende certificeringen.

Maatwerk online managementsysteem: het Organisatiesysteem

We waarborgen de kwaliteit en efficiëntie van jouw organisatie. In één online omgeving leg je al jouw bedrijfsprocessen vast en beheer en deel je deze met je medewerkers. Eén centraal toegankelijk systeem, dat meegroeit met jouw succes. Fijn bijkomend voordeel? Wij nemen het grootste gedeelte van het werk uit handen. Onze adviseurs richten het Organisatiesysteem voor jou in, zodat jij je bezig kunt houden met het belangrijkste: je werk.

Lees meer over het Organisatiesysteem.

Onze werkwijze: geen verrassingen, maar een leasecontract

Wij nemen alle zorg uit handen. Van het inrichten van het online systeem tot en met het uitvoeren van de interne audits en het aanpassen van de documenten. Jouw organisatie staat bij ons centraal. Doordat we werken op basis van een leasecontract heb je altijd ondersteuning en hoef je geen grote investering ineens te doen, maar slechts een gering bedrag per maand. Ook wanneer je reeds gecertificeerd bent kunnen wij je helpen. Wij adviseren je graag hoe je jouw norm(en) up-to-date houdt en klaar bent voor een hercertificering.

Lees meer over onze werkwijze of vraag een vrijblijvende offerte aan.