NEN-EN-ISO 9001 behalen én behouden

NEN-EN-ISO 9001 certificering

Organisatiesysteem adviseert, ondersteunt en begeleidt bedrijven op weg naar een ISO 9001 certificering.

Offerte aanvragen Spoedtraject

NEN-EN-ISO 9001 (vaak ISO 9001 genoemd), is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. Met een NEN-EN-ISO 9001 certificaat toon je kanten en prospects dat jouw processen voldoen aan internationale normen en dat je veel waarde hecht aan continue verbetering. 

Om in de huidige wereldeconomie te kunnen opereren, is aandacht voor kwaliteit van cruciaal belang. Klanten zijn op zoek naar aantoonbare kwaliteit van de producten en diensten die ze afnemen. Daarnaast moeten leveranciers laten zien dat ze voldoen aan de eisen op het gebied van veiligheid en kwaliteitsmanagement. Een ISO 9001 certificering is daarvoor een uitstekend middel. Je verbetert je kwaliteitsmanagementsystemen, waardoor je je prestaties naar een hoger niveau tilt en zo tegemoet komt aan de behoeften van je klanten.

Voordelen ISO 9001

Waarom NEN-EN-ISO 9001 behalen?

Er zijn genoeg redenen om als organisatie te kiezen voor het behalen van een ISO 9001 certificaat. De meest voorkomende reden is omdat het door een opdrachtgever, bijvoorbeeld bij aanbestedingen en tenders, geëist wordt. Tevens wordt ISO door bedrijven steeds vaker gebruikt om processen te optimaliseren.

Ga je aan de slag met de NEN-EN-ISO 9001, dan laat je beoordelen of je in staat bent om te voldoen aan de eisen van je klanten, aan de eisen van je eigen organisatie en aan de algemeen geldende wet- en regelgeving. Enkele voordelen van ISO 9001:

  • realiseren omzetgroei;
  • aantonen kwaliteit;
  • continue verbetering;
  • verhogen klanttevredenheid;
  • meer structuur en efficiëntie.
Met spoed een ISO 9001 nodig?

Spoedtrajecten

Heb jij met spoed een NEN-EN-ISO 9001 certificering nodig, bijvoorbeeld om deel te mogen nemen aan een opdracht? Vraag een spoedtraject aan en wij zorgen dat jouw kwaliteitsmanagementsysteem snel op orde is.

Spoedtraject aanvragen

Advies en ondersteuning bij ISO 9001

Het klaarmaken van een NEN-EN-ISO 9001 certificering brengt een hoop werk met zich mee. Wil je dit zelf intern oppakken, dan komt het vaak als extraatje bovenop de huidige werkzaamheden of moet er een volledige functie voor vrijgemaakt worden. Je kunt er daarom ook voor kiezen om je daarbij te laten adviseren en ondersteunen door een externe partij. De adviseurs van Organisatiesysteem hebben ruime ervaring in het implementeren van ISO 9001 voor tal van organisaties uit diverse branches, waaronder bouw, installatie & infrastructuur, ICT & communicatie en transport & logistiek.

In onze aanpak nemen wij niet de norm, maar jouw organisatie als uitgangspunt. Daarnaast is onze werkwijze er precies zo ingericht dat de workload voor jullie minimaal is. Jij en je collega’s kunnen dus gewoon blijven doen waar jullie goed in zijn. Ga je een samenwerking met ons aan, dan zorgen we dat jouw Organisatiesysteem volledig ingericht is en dat je klaar bent om je te laten certificeren door een externe auditor. Oók na de certificering blijven we samenwerken om alles gedurende het jaar op orde te hebben.

Altijd een vast bedrag, geen verrassingen

Wat kost NEN-EN-ISO 9001?

Wij geloven niet in uurtje-factuurtje of eenmalige samenwerkingen, maar in samenwerkingen op de lange termijn. Bovendien vinden we het belangrijk dat ondersteuning richting certificering voor iedereen toegankelijk is. Daarom werken wij met een leasecontract. Het voordeel? Geen eenmalige hoge kosten, maar een maandelijks betaalbaar bedrag, continu ondersteuning en een managementsysteem wat voldoet aan de eisen.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvende offerte aan. We plannen graag een gesprek met je in om de kansen voor jouw organisatie te bespreken.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ben je geen expert op het gebied van de ISO 9001 norm, dan kan het een behoorlijk ingewikkeld en bovendien tijdrovend proces zijn om de NEN-EN-ISO 9001 certificering zelfstandig te behalen. Wij begeleiden jou van A tot Z, gedurende het hele proces, én daarna. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Naam(Vereist)
Betreft
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.