CE markering aanvragen

Wil je een CE markering voor jouw producten aanvragen? Dat kan een verstandige beslissing zijn. Veel producten die in Europa op de markt worden gebracht, moeten namelijk voorzien zijn van deze markering. Daarmee geef je als fabrikant of importeur aan dat een product voldoet aan de eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Deze verplichting geldt met name voor producten die vallen onder de Nieuwe Aanpak Richtlijnen. Maar ook als jouw producten hier niet onder vallen, is het aanvragen van een CE markering verstandig. Regels kunnen ieder moment veranderen, maar als je de markering al hebt aangevraagd, zit je sowieso goed.

Zo helpen wij je de markering aanvragen

Het doel van de CE markering is enerzijds het bevorderen van de vrije handel binnen de Europese lidstaten en anderzijds het waarborgen van de veiligheid voor consument en milieu. Ook maakt de CE markering het eenvoudiger producten uit verschillende landen onderling te vergelijken. Als je kwaliteitsbeheer écht op peil wilt hebben, zorg dan voor een online CE FPC systeem op jouw niveau. We ontzorgen en begeleiden optimaal bij het aanvragen van de CE markering door middel van een duidelijk stappenplan.

Begeleiding bij de aanvraag van verschillende certificeringen

We ondersteunen bij meer dan alleen de aanvraag van uw CE markering. Je kunt ook bij ons terecht voor begeleiding bij het behalen van een VCA, ISO 9001 of ander certificaat. Meer weten over een CE markering of wil je een spoedtrajectNeem contact met ons op. We helpen je graag verder.