CE markering aanvragen

Wilt u een CE markering voor uw producten aanvragen? Dat kan een verstandige beslissing zijn. Veel producten die in Europa op de markt worden gebracht, moeten voorzien zijn van deze markering. Daarmee geeft u als fabrikant of importeur aan dat een product voldoet aan de eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Deze verplichting geldt met name voor producten die vallen onder de Nieuwe Aanpak Richtlijnen. Maar ook als uw producten hier niet onder vallen is het aanvragen van een CE markering verstandig. Regels kunnen ieder moment veranderen en als u de markering al heeft aangevraagd, zit u sowieso goed.

Hoe Organisatiesysteem u helpt als u een CE markering gaat aanvragen

Het doel van de CE markering is enerzijds het bevorderen van de vrije handel binnen de Europese lidstaten en anderzijds het waarborgen van de veiligheid voor consument en milieu. Ook maakt de CE markering het eenvoudiger producten uit verschillende landen onderling te vergelijken. Als u uw kwaliteitsbeheer écht op peil wilt hebben, zorg dan voor een online CE FPC systeem op uw niveau. Organisatiesysteem ontzorgt en begeleidt u optimaal bij het aanvragen van uw CE markering door middel van een duidelijk stappenplan.

Begeleiding bij de aanvraag van verschillende certificeringen

Ons adviesbureau ondersteunt u bij meer dan alleen de aanvraag van uw CE markering. U kunt ook bij ons terecht voor begeleiding bij het behalen van uw VCA, ISO of ander certificaat. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op via het contactformulier. U bereikt ons ook gemakkelijk via 0318 – 50 57 50 of info@organisatiesysteem.nl.

Wij ontzorgen u bij het opstellen van uw FPC online systeem. Neem contact op