Certificering voor ICT

Als ICT-bedrijf heeft u veel met data en vertrouwelijke gegevens van klanten te maken. U wilt er dan ook niet aan denken om te maken te krijgen met bijvoorbeeld een cyberaanval of datacrash. Kennis en informatie behoren namelijk tot de belangrijkste bezittingen van veel organisaties. Daarom is het van groot belang om al uw data goed beveiligd te hebben. Precies daar helpt de ISO 27001 norm u mee. Daarnaast helpt de AVG-wetgeving bij het veiligstellen van persoonsgegevens. Deze normen zijn goed en eenvoudig te combineren met de ISO 9001.

Wilt u zich voor één of meerdere normen laten certificeren? Vraag een offerte aan voor een passend advies.

Aantrekkelijk voor de buitenwereld

Als u in het bezit bent van de ISO 27001 of ISO 9001 toont u als ICT-bedrijf aan stakeholders aan dat u een set van meetregelen, processen en procedures hanteert en laat u zien dat u serieus met informatiebeveiliging omgaat. Een extra goede reden dus voor organisaties om voor uw ICT-partij te kiezen om hun data en vertrouwelijke gegevens op te slaan.

Lees ook:

Eenvoudig online behalen en behouden

Organisatiesysteem helpt u bij het behalen van de ISO 27001 en ISO 9001. We kennen de ICT-branche en hebben veel ICT-bedrijven naar certificering geholpen. Als enige aanbieder maken we gebruik van een uniek online systeem. Met dit systeem beheert u processen en formulieren eenvoudig en overzichtelijk in één online omgeving. Het online systeem is altijd up-to-date, zodat u probleemloos uw certificaat kunt behalen en behouden.

Klanten uit deze branche

Bekijk voor welke ICT-bedrijven wij werken.

Contact

Heeft u interesse of wilt u meer weten over (het behalen van) de ISO 27001 of een andere norm? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Of vraag direct een offerte aan.