Praktische begeleiding naar certificering

Het behalen van een certificering moet zo eenvoudig mogelijk gaan. Organisatiesysteem helpt u hierbij, met maandelijkse ondersteuning.

Jadima ISO 9001 gecertificeerd!

Op 1 januari 2018 zijn we begonnen met ISO 9001. Met behulp van Organisatiesysteem BV hebben we een HLS-managementsysteem opgezet en vormgegeven.

Waar we begonnen als onwetenden, zijn we aan het eind van 2018 opgegaan voor Fase 1 van de certificering met vol vertrouwen. De norm geeft een hoop begrippen waar je niet meteen een vertaalslag aan kan geven richting de werkplaats. Met het systeem van Organisatiesysteem hebben we alles gevuld en gedocumenteerd, met in het achterhoofd beter 1x goed, dan steeds weer opnieuw bijstellen.

Uiteindelijk begin 2019 voor de Fase 2 audit opgegaan en positief resultaat zonder tekortkomingen! Volgens de auditor van de certificerende instantie een prachtig resultaat voor een eerste certificatie audit! We hebben er nadrukkelijk voor gekozen om begeleiding van Marvin van Dijk te hebben tijdens de interne- en externe audits. Dit om zeker te weten dat de auditor en Jadima in dezelfde taal zouden communiceren. Waar we even met een mond vol tanden stonden kon Marvin ons weer de juiste richting in duwen, echt een aanrader voor de ISO-beginner!

Dankzij de communicatie door het jaar heen is de ISO-voorbereiding niet weggezakt en regelmatig opgepakt tot het ging leven binnen Jadima. Bedankt voor de begeleiding!

 Laurens van de Kraats – Facilitair manager  bij Jadima fijnmetaalbewerking BV.
Terug naar overzicht
Praktische oplossingen die u helpen om uw bedrijfsdoelstellingen te realiseren. Neem contact op