Over Organisatiesysteem BV

Organisatiesysteem BV is een landelijk opererend adviesbureau dat u kan helpen bij het opzetten, invoeren en onderhouden van de ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001 en VCA normen. Onze werkwijze kenmerkt zich door een praktische aanpak.

Door middel van een stappenplan brengen wij duidelijkheid in uw bedrijfsprocessen. Bovendien geven wij uw medewerkers meer houvast. Het uiteindelijke doel is: meer winst, tevreden klanten en gemotiveerd personeel.

Ervaring

Organisatiesysteem BV heeft jarenlange ervaring met het adviseren en begeleiden van organisaties. Ons online handboek is geschikt voor elk type organisatie: van productiebedrijf tot zakelijke dienstverlener.

Handboek

Organisatiesysteem BV waarborgt de kwaliteit en efficiëntie van uw organisatie. In één online omgeving legt u al uw bedrijfsprocessen vast en beheert en deelt u deze met uw medewerkers. Eén centraal toegankelijk systeem, dat meegroeit met úw succes.

Eén centraal toegankelijk systeem, dat meegroeit met úw succes.

Een praktisch en doeltreffend hulpmiddel om transparant, eenduidig en vooral efficiënt te werken. De waarborg van de kwaliteit van uw product of dienst.

Leasecontract

Wij nemen u alle zorg uit handen. Van het opzetten van het online handboek tot en met het uitvoeren van de interne audits en het aanpassen van de documenten. U staat bij ons centraal. Wij sluiten met u een leasecontract af. Dit betekent geen grote investering ineens maar slechts een gering bedrag per maand. In één online omgeving leggen wij al uw bedrijfsprocessen vast.

Organisatiesysteem BV maakt onderdeel uit van JR Quality Holding BV.

Hoe kunnen wij u helpen?

Laat hieronder een telefoonnummer achter, zodat wij u terug kunnen bellen of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Zorgeloos uw ISO 9001, ISO 14001 of VCA certificering behalen? Neem contact op