Over Organisatiesysteem BV

Organisatiesysteem BV is een landelijk opererend adviesbureau dat uw bedrijf helpt bij het opzetten, invoeren en onderhouden van de ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001 en VCA normen. Organisatiesysteem BV maakt onderdeel uit van JR Quality Holding BV.

Door middel van een stappenplan brengen wij duidelijkheid in uw bedrijfsprocessen. Bovendien geven wij uw medewerkers meer houvast. Het uiteindelijke doel is: meer winst, tevreden klanten en gemotiveerd personeel.

Jarenlange ervaring

Organisatiesysteem BV heeft jarenlange ervaring met het adviseren en begeleiden van organisaties. Van een boren- of rubberfabrikant tot grote installatie- en transportbedrijven.

Bekijk al onze referenties

Online systeem

Organisatiesysteem BV waarborgt de kwaliteit en efficiëntie van uw organisatie. In één online omgeving legt u al uw bedrijfsprocessen vast en beheert en deelt u deze met uw medewerkers. Eén centraal toegankelijk systeem, dat meegroeit met úw succes.

Eén centraal toegankelijk systeem, dat meegroeit met úw succes.

Bekijk alle voordelen van ons online systeem

Leasecontract

Wij nemen u alle zorg uit handen. Van het inrichten van het online systeem tot en met het uitvoeren van de interne audits en het aanpassen van de documenten. U staat bij ons centraal. Wij sluiten met u een leasecontract af. Dit betekent geen grote investering ineens maar slechts een gering bedrag per maand. In één online omgeving leggen wij al uw bedrijfsprocessen vast.

Reeds gecertificeerd?

Als uw bedrijf al gecertificeerd is dan kan Organisatiesysteem u adviseren hoe u uw norm(en) up-to-date houdt en zo uw certificering behoudt.

Zorgeloos uw ISO 9001, ISO 14001 of VCA certificering behalen? Neem contact op