ISO 14001 norm

De ISO 14001 norm is de internationale norm voor milieumanagementsystemen. Hiermee toont u aan dat uw bedrijf voldoet aan alle relevante wet- en regelgeving en dat milieurisico’s worden beheerst.

Stappenplan ISO 14001 norm

Gelukkig heeft Adviesbureau Organisatiesysteem jarenlange ervaring met het adviseren over en begeleiden bij ISO 14001 certificering. Aan de hand van een stappenplan richten wij voor uw bedrijf een goed werkend en vooral uiterst praktisch online systeem in conform de ISO 14001 norm.

Ons adviesbureau neemt u alle zorg uit handen van het opzetten van het ISO 14001 online systeem tot en met het uitvoeren van de interne audits en het aanpassen van de documenten. Wij sluiten met u een leasecontract af. Dit betekent geen grote investering ineens maar slechts een gering bedrag per maand. In één online omgeving leggen wij al uw bedrijfsprocessen vast.

Geen grote investering ineens, maar slechts een gering bedrag per maand.

Online systeem ISO 14001 norm

Wij bieden aantrekkelijke tarieven en een praktijkgerichte manier van werken, zodat het online systeem toegevoegde waarde heeft voor uw medewerkers, uw bedrijf én uw klanten.

Hoe kunnen wij u helpen?

Laat hieronder uw telefoonnummer achter, zodat wij u kunnen terugbellen of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Praktische oplossingen die u helpen om uw bedrijfsdoelstellingen te realiseren. Neem contact op