De Veiligheidsladder behalen

Hoe hoog is het veiligheidsbewustzijn in uw organisatie? De Veiligheidsladder toont aan dat u als organisatie veiligheid hoog in het vaandel heeft. Wie voor de overheid of gemeenten werkt, krijgt de Veiligheidsladder steeds meer als vereiste opgelegd.

Heeft u met spoed een certificering voor de Veiligheidsladder nodig? Vraag dan direct een Veiligheidsladder spoedtraject aan.

Uniek online managementsysteem voor de Veiligheidsladder

Bij een certificering is het belangrijk dat u uw processen vastlegt en waar nodig blijft bijwerken. Wij hebben een online managementsysteem ontwikkelt die dit proces overzichtelijker voor u maakt en daardoor makkelijker te beheren is. Het systeem is op zowel desktop, tablet als mobiele apparaten te beheren en toont u een real-time dashboard met daarin o.a. uw aandachtspunten. Benieuwd naar de functionaliteiten? Vraag direct de demo aan met 14 dagen gratis proefperiode.

Wat kost een certificering voor de Veiligheidsladder?

Wij geloven niet in uurtje-factuurtje of eenmalige samenwerkingen, maar in samenwerkingen op de lange termijn. Onze adviseurs leren uw bedrijf kennen en andersom. Omdat u uw certificeringen regelmatig dient bij te werken en uw processen up-to-date moet houden, werken wij met lease-contracten. Het voordeel? Geen eenmalige hoge kosten, een maandelijks betaalbaar bedrag, continu ondersteuning en een managementsysteem wat voldoet aan de eisen.

Meer weten over de Veiligheidsladder?

Wilt u eerst meer inhoudelijke informatie over de Veiligheidsladder ofwel de Safety Culture Ladder? Dan zijn onderstaande artikelen wellicht iets voor u.

Praktische oplossingen die u helpen om uw bedrijfsdoelstellingen te realiseren. Neem contact op