Praktische begeleiding naar certificering

Het behalen van een certificering moet zo eenvoudig mogelijk gaan. Organisatiesysteem helpt u hierbij, met maandelijkse ondersteuning.

Copier Milieu en Water BV Jan Copier

 Dankzij de professionele aanpak en begeleiding door Organisatiesysteem zijn we zonder problemen voor de nieuwste VCA norm gecertificeerd.

Als Copier Water zijn we breed actief in de lokale/decentrale afvalwaterzuivering. Onze monteurs en ook andere medewerkers zijn met regelmaat op pad om nieuwe systemen te plaatsen en te installeren en bestaande systemen te onderhouden of te modificeren. Mede gezien deze diverse set werkzaamheden en onze focus op duurzaamheid hechten wij als bedrijf een zeer sterke waarde aan veilig en gezond werken en zorgdragend voor het milieu.

Om deze reden wilden wij graag volgens de laatste VCA norm gecertificeerd worden en blijven (VCA 2017/6.0).

Organisatiesysteem BV heeft ons uitstekend ondersteund in het certificeringsproces. Samen met Organisatiesysteem hebben we de externe VCA audits goed doorstaan en hebben we een zeer overzichtelijk en handig online VCA systeem waarin we al onze formulieren en bedrijfsprocessen kunnen beheren. We zijn erg blij met deze opzet, met de uitstekende begeleiding, dienstverlening en communicatie vanuit Organisatiesysteem en zien dan ook met vol vertrouwen de volgende VCA-audits tegemoet.

Terug naar overzicht
Praktische oplossingen die u helpen om uw bedrijfsdoelstellingen te realiseren. Neem contact op