MVO-norm

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is in feite niet meer dan bewust-wording binnen uw organisatie. Door meer inzicht te krijgen in de gevolgen van uw bedrijfsvoering voor people, profit en planet, speelt u in op de veranderende tijd.

Adviesbureau Organisatiesysteem kan u met een MVO-advies op een duurzaam en winstgevend spoor zetten. MVO bedrijven hebben baat bij hun imago in onderhandelingen. Je bewust zijn van je omgeving en inspelen op die omgeving: het hoort bij een moderne bedrijfsvoering. Een MVO-advies van Organisatiesysteem kan hieraan bijdragen.

Organisatiesysteem ontzorgt

Ons adviesbureau biedt u een online MVO-tool waarmee u volledig wordt ontzorgd vanaf het inrichten van het online systeem tot en met het uitvoeren van de interne audit. Wij bieden aantrekkelijke tarieven en een praktijkgerichte manier van werken, zodat het online MVO-systeem toegevoegde waarde heeft voor uw mensen, uw bedrijf én uw klanten. Wij hanteren een duidelijk stappenplan waardoor uw online MVO-handboek wordt opgesteld. Uitproberen? Vraag een demo aan.

Lease

U staat bij ons centraal. Wij sluiten met u een leasecontract af. Dit betekent geen grote investering ineens, maar slechts een gering bedrag per maand.

Hoe kunnen wij u helpen?

Laat hieronder een telefoonnummer achter, zodat wij u terug kunnen bellen of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Hoe kunnen wij u helpen om MVO op de kaart te zetten in uw bedrijf? Neem contact op