MVO-advies

Voor deskundig en professioneel MVO-advies zit u bij adviesbureau Organisatiesysteem goed. maatschappelijk verantwoord ondernemen is in feite niet meer dan bewustwording binnen uw organisatie. Door meer inzicht te krijgen in de gevolgen van uw bedrijfsvoering voor people, profit en planet, speelt u in op de veranderende tijd.

MVO-advies voor een moderne bedrijfsvoering

Adviesbureau Organisatiesysteem kan u met een MVO-advies op een duurzaam en winstgevend spoor zetten. Als u maatschappelijk verantwoord onderneemt, verhoogt dit het imago van uw bedrijf. Dat is met name zeer behulpzaam bij onderhandelingen. Met deze manier van ondernemen geeft u aan zich bewust te zijn van uw omgeving. Bovendien speelt u met deze moderne bedrijfsvoering efficiënt in op uw omgeving. Een MVO-advies van Organisatiesysteem draagt hier zeker aan bij.

Organisatiesysteem ontzorgt

Ons adviesbureau biedt u een online MVO-tool aan waarmee u volledig wordt ontzorgd vanaf het inrichten van het online systeem tot en met het uitvoeren van de interne audit. Wij bieden aantrekkelijke tarieven en een praktijkgerichte manier van werken, zodat het online MVO-systeem toegevoegde waarde heeft voor uw personeel, uw bedrijf én uw klanten. Wij hanteren een duidelijk stappenplan waarbij voor u een online MVO-systeem wordt opgesteld. Benieuwd of dit  systeem ook wat voor uw bedrijf is? Vraag vrijblijvend een demo aan.

Altijd een passend advies

U staat als klant bij ons centraal. Wij sluiten met u een leasecontract af. Hierdoor hoeft u geen eenmalige grote investering te doen, maar betaalt u slechts een gering bedrag per maand. Laat onze adviseurs u van een passend MVO-advies voorzien of schakel ons in voor begeleiding bij het behalen en behouden van diverse certificeringen. Neem contact met ons op via het contactformulier, 0318 – 50 57 50 of info@organisatiesysteem.nl.

Hoe kunnen wij u helpen om MVO op de kaart te zetten in uw bedrijf? Neem contact op