Praktische begeleiding naar certificering

Het behalen van een certificering moet zo eenvoudig mogelijk gaan. Organisatiesysteem helpt u hierbij, met maandelijkse ondersteuning.

SV Land & SV Pay Michiel Bakker

Sinds begin 2018 zijn SV Land en SV Pay gecertificeerd voor ISO 27001.

SV Land en SV Pay zijn specialisten op het gebied van sociale zekerheid en wij hebben te maken met zeer veel privacy gevoelige gegevens. Informatiebeveiliging staat bij ons dan ook hoog in het vaandel en veel van onze cliënten eisen dan ook terecht dat wij dit certificaat in ons bezit hebben.

Organisatiesysteem BV heeft ons bijgestaan in het certificeringsproces en hebben ons hier op een zeer vakkundige wijze doorheen geloodst, met als resultaat het ISO 27001 certificaat. Na het behalen van het certificaat zijn wij gestart met de inrichting van het online managementsysteem van Organisatiesysteem BV, een zeer mooie tool, die naast dossiervorming en managementinformatie, je als bedrijf ondersteunt in de stappen die je periodiek moet zetten om aan de voorwaarden van de norm te blijven voldoen.

We hebben een abonnement afgesloten met Organisatiesysteem BV, waarbij is inbegrepen dat Claire maandelijks langskomt en ons ondersteunt bij alle werkzaamheden.

Jelis en Claire, bedankt voor de ondersteuning en de korte, transparante lijnen!

Terug naar overzicht
Praktische oplossingen die u helpen om uw bedrijfsdoelstellingen te realiseren. Neem contact op