Praktische begeleiding naar certificering

Het behalen van een certificering moet zo eenvoudig mogelijk gaan. Organisatiesysteem helpt u hierbij, met maandelijkse ondersteuning.

Praktisch online managementsysteem voor ISO- en VCA-certificering

Het online werken is niet meer weg te denken uit onze samenleving en het online samenwerken is in deze tijd helemaal van groot belang geworden!

In het online systeem van Organisatiesysteem BV beheert u al uw bedrijfsprocessen en formulieren in één online omgeving. En via de dashboards heeft u in een oogopslag visueel in beeld waar eventuele probleempunten zitten en waar u zich dus (later) op moet focussen.

Het opzetten en inrichten van het online managementsysteem gaat conform de normen van
ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001 of VCA. Daarnaast begeleiden wij u bij alle stappen naar certificering! Ook voor certificering voor de CO2-prestatieladder bent u bij ons op het juiste adres.

Vraag een demo aan en u kunt ons systeem maar liefst 14 dagen gratis proberen! Wij richten het online systeem volledig voor u in, zodat u er de hele proefperiode optimaal gebruik van kunt maken.

Op afstand samenwerken en samen de processen beheren is geen enkel probleem in het online systeem.
Recent heeft zelfs een tussentijdse audit plaatsgevonden met behulp van videoconferencing terwijl iedereen op afstand was ingelogd in het systeem.

In het systeem krijgt iedere gebruiker zijn eigen login en de toegang tot de gegevens in het systeem is aangepast aan zijn of haar functie. Ook de mogelijkheid om acties toe te voegen en te koppelen aan een medewerker is aanwezig. Daarnaast geeft het systeem actief aan wanneer er bijvoorbeeld een bepaalde inspectie moet gebeuren!

Onze klanten zijn blij met het online systeem en het gemak en de eenvoud van het gebruik daarvan. Hieronder wat quotes van tevreden klanten.

Eliquo Water & Energy

“Het grootste voordeel van het nieuwe systeem is dat het verwerken en registeren van alle input ten behoeve van ons kwaliteits-, veiligheids- en milieusysteem veel eenvoudiger is geworden. Projectmedewerkers kunnen op elke gewenste projectlocatie nu zelf online de VGM-registratie bijhouden. Acties voortvloeiende uit deze registratie, worden via het systeem doorgezet naar de betreffende personen. Het dashboard laat direct de stand van zaken zien en stimuleert medewerkers om te voldoen aan de gestelde targets. Ook geeft het systeem aan wanneer middelen opnieuw gekeurd moeten worden en wanneer personeels- en bedrijfscertificaten verlopen.

Nu alle processen, documenten, formulieren en registraties in één online omgeving staan, werd tijdens de externe audit opgemerkt dat de gevraagde documenten en bewijsstukken zeer snel op tafel kwamen.”

Duofort

“Inmiddels werken wij sinds anderhalf jaar met het online managementsysteem van Organisatiesysteem. Tijdens de afgelopen audit was goed te merken dat door het werken met dit systeem de audit soepel verlopen is. Alle formulieren en documenten zijn in 1 oogopslag te vinden en ook wet- en regelgeving staat duidelijk vermeld. De regeldruk van het invullen van allerlei formulieren, die laten ondertekenen, inscannen, uitprinten en opslaan in de juiste mappen is met dit systeem verleden tijd. Geen digitale mappen en papieren rompslomp. Door het systeem en de ondersteuning van Jelis Roodbeen, hebben wij ervaren dat wij ons voornamelijk kunnen richten op onze core business (vloeronderhoud). Op deze manier ervaren wij deze certificeringen als een ondersteuning in ons proces en dus geen belasting van het proces.”

Nieuwsgierig geworden? wat bij uw bedrijf past, kunt u het systeem maar liefst 14 dagen gratis proberen! Vraag een demo via deze link. Of bel ons voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Terug naar overzicht
Praktische oplossingen die u helpen om uw bedrijfsdoelstellingen te realiseren. Neem contact op