Praktische begeleiding naar certificering

Het behalen van een certificering moet zo eenvoudig mogelijk gaan. Organisatiesysteem helpt u hierbij, met maandelijkse ondersteuning.

Tao Rental Marc Jonker

Het is een bekend probleem: uw bedrijf groeit, de opdrachten worden steeds groter en u realiseert zich dat het behalen van een certificering de juiste stap is. Maar: maak er maar eens tijd voor vrij… De hulp van Organisatiesysteem BV was voor TAO Rental een uitkomst.

Tao Rental BV is de toonaangevende verhuurspecialist voor de ‘Meetings Industry’. Het bedrijf levert een totaalpakket op het gebied van innovatieve lichtproducten voor grote evenementen. Grotere klanten en grotere opdrachten zorgden niet alleen voor de behoefte aan een VCA- en ISO 9001-certificering, maar ook voor meer drukte op de werkvloer.

Het up-to-date houden van het bestaande handboek werd na een aantal jaren lastiger omdat de overige taken van de KAM-coördinator steeds meer tijd in beslag namen. Zo ontstonden er vele tekortkomingen tijdens de externe audits. Het opheffen van deze tekortkomingen kostte daarna ook de nodige tijd. Hierop heeft het management besloten een deel van de KAM-werkzaamheden uit te besteden aan Organisatiesysteem BV.

Sinds de zomer zijn er grote stappen gezet. Het bestaande handboek is onder de loep genomen en er zijn verschillende interne audits de revue gepasseerd. TAO is nu helemaal klaar voor de externe audit in januari.

Online handboek
Na januari houdt het echter niet op. Gedurende een periode van twee jaar blijft Organisatiesysteem BV de KAM-werkzaamheden uitvoeren bij TAO, zoals bijvoorbeeld de overgang naar de vernieuwde ISO 9001:2015. Bovendien zal TAO na certificering het bestaande handboek vervangen door de handige online versie hiervan, die gebruikelijk is bij Organisatiesysteem BV. Een verstandig besluit, omdat TAO hiermee voortdurend up-to-date is en klaar is voor nieuwe stappen in het bedrijf.

Terug naar overzicht
Praktische oplossingen die u helpen om uw bedrijfsdoelstellingen te realiseren. Neem contact op