Machinefabriek Eijmers BV Yvonne Eijmers

“Organisatiesysteem heeft ons naar tevredenheid begeleid naar de ISO-certificering! Onderhoud neemt nu weinig tijd in beslag.”

24-06-2014 – “We zijn ISO-gecertificeerd! De wens was er al lang, maar vorig jaar hebben we de knoop doorgehakt en zijn de eerste stappen gezet om ons te laten certificeren.

Tijdsbesparing dankzij digitaal handboek

Na gesproken te hebben met een leverancier, die erg enthousiast is over de werkwijze van Adviesbureau Organisatiesysteem BV, hebben we Jelis van Organisatiesysteem BV benaderd om ons te begeleiden naar de ISO-certificering. En dat is tot onze grote tevredenheid gelukt. De inventarisatie van de bedrijfsprocessen en de logische opzet van het digitale handboek, met daarin alle bedrijfsformulieren, zorgen ervoor dat het onderhoud niet buitensporig veel tijd in beslag neemt. In onze kleine organisatie is dat namelijk een belangrijk punt.

Doordat we gedwongen zijn zelf nog eens kritisch naar die processen en documenten te kijken, zijn er ook nog enkele verbeteringen aangebracht. Al met al is het ons meegevallen, we werkten eigenlijk al behoorlijk ‘ISO’, maar we hebben nu de puntjes op de i gezet en inzichtelijk gemaakt. We zullen door de vervolgaudits wel alert moeten blijven, maar ook dat zien we met vertrouwen tegemoet!”

Yvonne Eijmers

KAM-coördinatoor

Terug naar overzicht
Hoe kunnen wij uw bedrijf naar de top helpen? Neem contact op