Praktische begeleiding naar certificering

Het behalen van een certificering moet zo eenvoudig mogelijk gaan. Organisatiesysteem helpt u hierbij, met maandelijkse ondersteuning.

Online managementsysteem

Als ondernemer wilt u naar de top: het behalen van een certificering en daarmee de organisatie kwalitatief laten groeien. Organisatiesysteem maakt het proces tot deze certificering zo eenvoudig mogelijk. Waar we voorheen een handboek gebruikten, hebben we nu als enige aanbieder een uniek online systeem in handen, voor het praktisch behalen en onderhouden van uw certificering. Bekijk hieronder hoe het systeem werkt. 

Alles in één online omgeving

Hoe bewaart u uw processen en formulieren op dit moment? Misschien is dit in verschillende mappen op uw PC of zelfs nog op papier in mappen. Foutgevoelig en de kans is aanwezig dat u belangrijke documenten kwijtraakt. Met ons online systeem is dit verleden tijd. Alle processen en formulieren die u nodig heeft voor het behalen van een certificering beheert u eenvoudig en overzichtelijk in één online omgeving. Via de dashboards heeft u in één oogopslag visueel in beeld waar eventuele probleempunten zitten en waar u zich dus (later) op moet focussen.

Administratieve ontzorging

Alle administratieve handelingen die het vereist om de norm te behalen of behouden kost behoorlijk wat tijd. Ons online systeem ontzorgt u hier volledig in. Doordat u alles in één tool registreert zijn er geen extra administratieve stappen vereist. Wilt u een proces toevoegen of iets aanpassen in een formulier? Dat doet u eenvoudig in dezelfde omgeving. Ook geeft het systeem actief aan wanneer er bijvoorbeeld een bepaalde inspectie moet gebeuren. Zo hoeft u zelf geen controle meer te voeren, maar bent u verzekerd van volledige borging en inzicht in al uw documenten en acties.

Voordelen online managementsysteem

  • Eenvoudig digitaal invullen van formulieren
  • Mogelijkheid om acties toe te voegen en te koppelen aan een bepaalde medewerker
  • Gebruikersvriendelijk en laagdrempelig registreren
  • Precies op maat te maken
  • Toegang verlenen per functie
  • Systeem informeert u (of uw medewerkers) actief
  • Visualisatie van data d.m.v. dashboards
  • Veelgebruikte formulieren als favoriet toevoegen

Nieuwsgierig?

Nieuwsgierig geworden naar het online systeem? Uiteraard biedt het systeem nog veel meer handigheidjes en voordelen. We nemen het systeem altijd door tijdens de offertebespreking zodat u weet wat u kunt verwachten.

Vraag een offerte aan

Praktische oplossingen die u helpen om uw bedrijfsdoelstellingen te realiseren. Neem contact op