Praktische begeleiding naar certificering

Het behalen van een certificering moet zo eenvoudig mogelijk gaan. Organisatiesysteem helpt u hierbij, met maandelijkse ondersteuning.

Zorgeloos de top behalen

In ons online systeem uploadt en onderhoudt u eenvoudig al uw formulieren en processen voor het behalen en behouden van de ISO en VCA.

Uw certificering geborgd

Ons online systeem zorgt voor up-to-date info in één omgeving. Het systeem geeft proactief meldingen wanneer u actie moet ondernemen voor behoud van uw certificering.

Online managementsysteem

Als ondernemer wilt u naar de top: het behalen van een certificering en daarmee de organisatie kwalitatief laten groeien. Organisatiesysteem maakt het proces tot deze certificering zo eenvoudig mogelijk. Waar we voorheen een handboek gebruikten, hebben we nu als enige aanbieder een uniek online systeem in handen, voor het praktisch behalen en onderhouden van uw certificering. 

Alles in één online omgeving

Misschien bent u gewend om processen en formulieren te bewaren in verschillende mappen op uw PC of heeft u dit zelfs nog op papier in mappen geborgd. Met ons online systeem is dit verleden tijd. Alle processen en formulieren die u nodig heeft voor het behalen van een certificering beheert u eenvoudig en overzichtelijk in één online omgeving. Via de dashboards heeft u in één oogopslag visueel in beeld waar eventuele probleempunten zitten en waar u zich dus (later) op moet focussen.

dashboard

Administratieve ontzorging

Alle administratieve handelingen die het vereist om de norm te behalen of behouden kost behoorlijk wat tijd. Ons online systeem ontzorgt u hier volledig in. Doordat u alles in één tool registreert zijn er geen extra administratieve stappen vereist. Wilt u een proces toevoegen of iets aanpassen in een formulier? Dat doet u eenvoudig in dezelfde omgeving. Ook geeft het systeem actief aan wanneer er bijvoorbeeld een bepaalde inspectie moet gebeuren. Zo hoeft u zelf geen controle meer te voeren, maar bent u verzekerd van volledige borging en inzicht in al uw documenten en acties.

Voordelen online systeem

  • Eenvoudig digitaal invullen van formulieren
  • Mogelijkheid om acties toe te voegen en te koppelen aan een bepaalde medewerker
  • Gebruikersvriendelijk en laagdrempelig registreren
  • Precies op maat te maken
  • Toegang verlenen per functie
  • Systeem informeert u (of uw medewerkers) actief
  • Visualisatie van data d.m.v. dashboards
  • Veelgebruikte formulieren als favoriet toevoegen

Uiteraard biedt ons systeem nog veel meer handigheidjes en voordelen. Bent u benieuwd geworden of wilt u meer weten voor de mogelijkheden voor uw organisatie?

Vraag vrijblijvend een demo of  offerte aan.

Praktische oplossingen die u helpen om uw bedrijfsdoelstellingen te realiseren. Neem contact op