ISO 9001 online systeem

Wij leggen al uw bedrijfsprocessen vast in een online ISO 9001:2015 systeem. Wij bieden aantrekkelijke tarieven en een praktijkgerichte manier van werken. Het ISO 9001 online systeem heeft een toegevoegde waarde voor uw medewerkers, uw bedrijf en uw klanten.

Dit jaar is de ISO norm veranderd naar de ISO 9001:2015. Deze norm is opgebouwd volgens de High Level Structure (HLS). Deze structuur is gelijk aan andere nieuwe ISO norm zoals de ISO norm 14001. Hierdoor is het integreren van een bestaand managementsysteem eenvoudiger geworden. Wat houdt de ISO 9001:2015 norm verder in en waar dient het online systeem voor?

De ISO 9001:2015 – HLS

De ISO 9001:2015 heeft de ‘High Level Structure’ (HLS). De HLS is in alle nieuwe normen voor managementsystemen opgenomen. Maar niet alleen de structuur van de ISO 9001-norm is gewijzigd. Inhoudelijk zijn er ook ingrijpende wijzigingen in de norm. Zo is er meer aandacht voor risico’s en legt de norm meer nadruk op leiderschap en commitment van de directie.

Praktische online tool

Aan de hand van een stappenplan richten wij een goed werkend en vooral uiterst praktisch ISO 9001:2015 online systeem in voor uw bedrijf. Dit systeem geeft inzicht in de bedrijfsprocessen binnen uw organisatie. Tevens geeft het aan hoe u die processen kunt optimaliseren.

Adviesbureau Organisatiesysteem ontzorgt u bij het beheren van het systeem en zorgt tevens dat uw online systeem altijd up-to-date is. Via onze online omgeving kunt u uw handboek altijd en overal via internet bekijken!

Per maand betalen

Ons adviesbureau neemt u de zorg uit handen van het inrichten van het online systeem tot en met het uitvoeren van de interne audits en het aanpassen van de documenten. U staat bij ons centraal. Wij sluiten met u een leasecontract af: dit betekent geen grote investering ineens maar slechts een gering bedrag per maand. Dat kan al vanaf € 250,- per maand. Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Geen grote investering ineens maar slechts een gering bedrag (vanaf € 250,-) per maand.

Een geïntegreerde benadering

Doordat de nieuwe structuur is toegepast op alle nieuwe ISO normen, wordt het voor u makkelijker gemaakt om meervoudige managementsystemen te implementeren.

Wilt u meer weten over wat de wijzigingen in de nieuwe ISO 9001:2015 norm precies inhouden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op

 

Hoe kunnen wij u helpen?

Laat hieronder een telefoonnummer achter, zodat wij u terug kunnen bellen of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Praktische oplossingen die u helpen om uw bedrijfsdoelstellingen te realiseren. Neem contact op