ISO 9001 demo account

Steeds vaker hoort u dat bedrijven ISO 9001 gecertificeerd zijn. Misschien wilt u ook wel de ISO 9001 norm behalen met uw bedrijf. Verkrijg op deze site de inloggegevens voor een online ISO 9001 demo account.

ISO 9001 is de naam van een internationale certificering waarmee bedrijven wereldwijd bewijzen dat zij in staat zijn om hun klanten naar tevredenheid te helpen. Zo eenvoudig als dat klinkt, zo moeilijk is het om dit te bewijzen. Hoe ziet het ISO 9001 online systeem eruit?

Zo eenvoudig als dat klinkt, zo moeilijk is het om dit te bewijzen.

Online systeem

In een ISO 9001 systeem moet u maatregelen vastleggen om de kwaliteit van uw medewerkers, producten en diensten te behouden en te verbeteren. Deze set van maatregelen wordt kwaliteitsmanagement genoemd.

Zijn uw klanten tevreden over uw bedrijf? Dat is afhankelijk van de eisen die zij stellen aan uw producten of dienstverlening. Bij het inrichten van het ISO 9001\ online systeem gaat het er dan ook niet alleen om dat u uw huidige kwaliteiten bewijst, maar dat u ook maatregelen treft die borgen dat uw producten en uw dienstverlening continu verbeterd worden.

Snel de ISO 9001 certificering behalen

Het inrichten van het ISO 9001 online systeem vereist soms een flinke inspanning. Niet alleen moet u beleidsmaatregelen treffen en dit vastleggen: ook uw medewerkers moeten op de hoogte zijn en begrijpen waar het om draait. Hoe kunt u ervoor zorgen dat dit traject niet eindeloos duurt?

Niet alleen moet u beleidsmaatregelen treffen en dit vastleggen: ook uw medewerkers moeten op de hoogte zijn en begrijpen waar het om draait.

Adviesbureau Organisatiesysteem helpt bedrijven in een relatief korte tijd de ISO 9001 certificering te behalen. Onze adviseurs zijn volledig op de hoogte van de eisen die gesteld worden en adviseren u over de maatregelen die vastgelegd moeten worden in het ISO 9001 online systeem.

En meer dan dat: wij zorgen ervoor dat uw systeem altijd up-to-date blijft en u dus ieder moment klaar bent voor de volgende stap: een aanvullende certificering of een nieuwe auditering.

Online ISO 9001 demo account

Het unieke aan ons concept is het gebruik van een online kwaliteitssysteem. Het voordeel hiervan is dat u en uw medewerkers 7 dagen per week, 24 uur per dag overal gemakkelijk toegang hebt tot uw gegevens. Op die manier wordt het up-to-date houden van uw kwaliteitsmanagementsysteem wel heel eenvoudig!

Omdat het behalen van een ISO 9001 certificering niet goedkoop is, kunt u bij ons bovendien per maand betalen, zolang u gebruik maakt van ons systeem. Dit kan al vanaf € 250,- per maand. Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Een geïntegreerde benadering

Wilt u meer weten over de ISO 9001 norm? Neem dan vrijblijvend contact met ons op

Hoe kunnen wij u helpen?

Laat hieronder een telefoonnummer achter, zodat wij u terug kunnen bellen of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Stuur mij een demo-account voor jullie ISO 9001 online systeem Vraag aan