ISO 14001 online systeem

Wij leggen al uw bedrijfsprocessen vast in een online ISO 14001 systeem. Wij bieden aantrekkelijke tarieven en een praktijkgerichte manier van werken. Het ISO 14001 online systeem heeft een toegevoegde waarde voor uw medewerkers, uw bedrijf en uw klanten.

Sinds vorig jaar is de ISO 14001:2015 norm van kracht. Deze heeft de bestaande ISO 14001 norm ingrijpend veranderd. Voortaan moet uw bedrijf voldoen aan het zogenaamde HLS-model. Wilt u al gecertificeerd worden volgens de ISO 14001 norm? Dan zult u op korte termijn moeten voldoen aan de nieuwe eisen.

De ISO 14001:2015 – HLS

De ISO 14001:2015 heeft de ‘High Level Structure’ (HLS). De HLS is in alle nieuwe normen voor managementsystemen opgenomen. Maar niet alleen de structuur van de ISO 14001 norm is gewijzigd. Inhoudelijk zijn er ook ingrijpende wijzigingen in de norm. Zo is er meer aandacht voor risico’s en legt de norm meer nadruk op leiderschap en commitment van de directie.

Stappenplan

Aan de hand van een stappenplan richten wij een goed werkend en vooral uiterst praktisch ISO 14001 online systeem in voor uw bedrijf. Dit systeem geeft inzicht in de bedrijfsprocessen binnen uw organisatie. Tevens geeft het aan hoe u die processen kunt optimaliseren.

Adviesbureau Organisatiesysteem ontzorgt u bij het beheren van uw online systeem en zorgt tevens dat uw systeem altijd up-to-date is. Via onze online omgeving kunt u uw gegevens altijd en overal via internet bekijken!

Per maand betalen

Ons adviesbureau ontzorgt u met betrekking tot het inrichten van het online systeem tot en met het uitvoeren van de interne audits en het aanpassen van de documenten. U staat bij ons centraal. Wij sluiten met u een leasecontract af. Dit betekent geen grote investering ineens maar slechts een gering bedrag per maand. In één online omgeving leggen wij al uw bedrijfsprocessen vast.

Geen grote investering ineens maar slechts een gering bedrag (vanaf € 250,-) per maand.

Een geïntegreerde benadering

Doordat de nieuwe structuur is toegepast op alle nieuwe ISO normen, wordt het voor u makkelijker gemaakt om meervoudige managementsystemen te implementeren.

Wilt u meer weten over wat de wijzigingen in de nieuwe ISO 14001:2015 norm precies inhouden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Hoe kunnen wij u helpen?

Laat hieronder een telefoonnummer achter, zodat wij u terug kunnen bellen of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Praktische oplossingen die u helpen om uw bedrijfsdoelstellingen te realiseren. Neem contact op