CO2-prestatieladder certificering behalen

Het is het snelst groeiende certificeerbare MVO-instrument: de CO2-prestatieladder. Met het behalen van het certificaat toont een bedrijf aan dat het zicht inspant om zowel het energieverbruik als de CO2-uitstoot te verminderen.

Met spoed een CO2-prestatieladder certificering behalen? Vraag dan direct een CO2-prestatieladder spoedtraject aan.

Uniek online managementsysteem voor de CO2-prestatieladder

Bij een certificering is het belangrijk dat u uw processen vastlegt en waar nodig blijft bijwerken. Wij hebben een online managementsysteem ontwikkelt die dit proces overzichtelijker voor u maakt en daardoor makkelijker te beheren is. Het systeem is op zowel desktop, tablet als mobiele apparaten te beheren en toont u een real-time dashboard met daarin o.a. uw aandachtspunten. Benieuwd naar de functionaliteiten? Vraag direct de demo aan met 14 dagen gratis proefperiode.

Wat kost een CO2-prestatieladder certificering?

Wij geloven niet in uurtje-factuurtje of eenmalige samenwerkingen, maar in samenwerkingen op de lange termijn. Onze adviseurs leren uw bedrijf kennen en andersom. Omdat u uw certificeringen regelmatig dient bij te werken en uw processen up-to-date moet houden, werken wij met lease-contracten. Het voordeel? Geen eenmalige hoge kosten, een maandelijks betaalbaar bedrag, continu ondersteuning en een managementsysteem wat voldoet aan de eisen.