Adviesbureau ISO 9001

ISO 9001 is de meest gevraagde certificering als het gaat om het binnenhalen van grote opdrachten voor uw bedrijf. Met het behalen van de ISO 9001 certificering toont u aan een betrouwbare partner te zijn en uw bedrijfsprocessen uitstekend op orde te hebben.

Steeds meer opdrachtgevers willen het liefst zaken doen met ISO 9001 gecertificeerde bedrijven. Adviesbureau Organisatiesysteem helpt u deze certificering te behalen en te behouden. Wij nemen u alle zorg uit handen en begeleiden u door middel van een duidelijk stappenplan.

Nieuwe ISO 9001:2015 norm

Sinds vorig jaar is de ISO 9001:2015 norm van kracht. Deze norm heeft de bestaande certificering ingrijpend veranderd. Wilt u uw certificering behouden dan moet u op termijn overgaan naar de nieuwe norm. Gelukkig kan Adviesbureau Organisatiesysteem u hiermee helpen.
Bij Organisatiesysteem betaalt u voor onze begeleiding geen groot bedrag ineens, maar sluit u een leasecontract af met maandelijkse kosten. Dat kan al voor € 250,- per maand.

Geen groot bedrag ineens, maar sluit u een leasecontract af met maandelijkse kosten.

De ISO 9001:2015 – HLS

De ISO 9001:2015 heeft de ‘High Level Structure’ (HLS). De HLS is in alle nieuwe normen voor managementsystemen opgenomen. Maar niet alleen de structuur van de ISO 9001 norm is gewijzigd. Inhoudelijk zijn er ook ingrijpende wijzigingen in de norm. Zo is er meer aandacht voor risico’s en legt de norm meer nadruk op leiderschap en commitment van de directie.

Online systeem

De vastlegging van deze bedrijfsprocessen bieden wij aan middels een online systeem. Hierin staat beschreven hoe uw bedrijf voldoet aan de ISO 9001 normen. Wij zorgen dat uw online syteem altijd up-to-date is, zodat u probleemloos uw certificaat kunt halen.

Wilt u voor het eerst óf opnieuw een certificering behalen? Neem dan contact met ons op voor gratis advies. Of vraag direct een offerte aan.

Hoe kunnen wij u helpen?

Laat hieronder een telefoonnummer achter, zodat wij u terug kunnen bellen of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Praktische oplossingen die u helpen om uw bedrijfsdoelstellingen te realiseren. Neem contact op